Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Streep woog op het moment van schrijven 89.50 kg (bmi: 31.34).

a, ai, ai, het lijkt r op dat geduld van de weegschaal nu echt op is. Kon de hele tijd redelijk ernstig met te buiten gaan aan van alles en nog wat zonder dat dat op de balans echt terug te zien was. tot gister.....net nu ik weer vol goede moed ben begonnen is het geduld van weegschaal op. Durf mijn grafiek nog niet echt te updaten met gewicht wat mij vanmorgen voorgeschoteld werd, heb de streef voor deze week maar even ingevuld, knap anders zo af. Ja, ja, kk weet dat ik een reus ben in mezelf voor de gek houden maar als ik het zwart opwit zie staan......dat heeft en averechts effect op mij. Maar gelukkig ben ik dus weer begonnen en zal het hopelijk gauw weer goed komen. En weer werkt ook mee, anders moet ik maar es nieuwe batterijen in de balans gaan stoppen(welke balans?)

Onbekend
June 8, 2006 om 13:42
:hoi:

zeg dat wel ai!
meestal valt het dan niet mee he? als je niet eens echt voor je ware gewicht uit durft te komen! ik hoop dat het allemaal nog een beetje meevalt meis en dat je de draad nu weer te pakken hebt. en dan in 1 weekje moet het je lukken om toch die streef van vandaag te halen???

leuk dat je in mijn dagboekje reageerde en inderdaad hoop ik vanaf nu alleen maar verder af te zakken van die 100 kilo en aub wil ik hem nooit meer zien.
ik heb mezelf eigenlijk niets beloofd vandaag hihi alleen dat ik naar de kapper zou gaan als er 30 kilo af was dus dat ga ik maar eens doen dan vind je ook niet?

:groetjes: van bianca.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan