Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Fammes woog op het moment van schrijven 59.40 kg (bmi: 20.08).

:bloem1: :bloem2: :bloem: :bloem1: :bloem2: :bloem: :bloem1: :bloem2: :bloem: :bloem1: :bloem2: :bloem:

Raar is dat...
Zo loop ik het ene moment die 10 kilometer met gemak en de andere keer kost het me echt bloed, zweet en tranen (figuurlijk dan he? :lachen:)
Kheb gemerkt dat ik een doel voor ogen moet houden anders hou ik het al gauw voor gezien, hoe verslavend het ook is! :supporter3:
:zonvoorspelt: Zeker met dit weertje wil ik zo graag ook andere dingen doen!
De dagen zijn gewoon te kort.......

Maar dat rokje gaat van het weekend aan, hoor! Joehoe :supporter3: :supporter3:
Wauw! Ik heb helemaal zin in het weekend!

:lentelijn:

Mensen, geniet van het prachtige weer! :regenboog:

June 8, 2006 om 07:57
:lentelijn:
He Fammie!
Bedankt voor je leuke en lieve berichtje.

Het gaat nog steeds top hier en voel me ook echt top. Inmiddels weeg ik al weer iets zwaarder dan gisteren, maar eergisteren was ik ook de kroeg in geweest :wijntje: dus zal het ook wel een deel door vochtverlies/alcohol geweest zijn, dat ik ineens zo weinig woog. Dat ik nu weer 200 gram zwaarder weeg had ik dus ook wel verwacht eigenlijk (meer zelfs).
Dat doet een mens echt goed zeg... Ik doe sommige kleren nu ook weer met een fijner gevoel aan, terwijl het grotendeels waarschijnlijk psychisch zal zijn. Maar toch had ik het gevoel dat twee nieuwere broeken wat strakker waren gaan zitten. En ik wilde er ook zeker van zijn dat mijn nieuwe bikini nog steeds past zonder dat er allemaal vetrandjes overheen hangen. :)

Je rokje kan je morgen toch ook al wel aan?! Leuk is dat he? Ik heb ook een erg zomers rokje in de kast hangen. Had het zelfs vanmorgen al aan, maar ben toch van gedachten veranderd en heb een broek aan gedaan. Vond het net iets te zomers.

De broer van Pieter is binnenkort jarig en daar hebben we dus die verjaardag ook van zondag. Ze belden zelf om te zeggen dat we onze bikini maar mee moesten nemen als het mooi weer was. :zon2: Ik vind het echt helemaal top. Heb er ook echt zin in. Sowieso in het hele weekend: zaterdag weer lekker ouderwets stappen, zondag ochtend golfen (:moggu:) en 's middags zwemfeestje dus. Misschien 's avonds nog wel barbecuen...
Hmm, dus jullie gaan met zijn allen voetballen kijken zondag? Als Nederland speelt vind ik het wel leuk, maar dan kijk ik eigenlijk nog liever in de kroeg met vrienden dan thuis.

Snoet en ik gaan vanavond trouwens shoppen in Breda. Hebben om half 7 afgesproken en dan gaan we los!! ;) Ik ga in ieder geval op zoek naar een leuk zomers (sexy?) shirtje om a.s. zaterdag aan te doen. Probleem alleen: als je er echt naar op zoek gaat, vindt je meestal niks, daar moet je perongeluk tegen aan lopen...

Jij verder nog plannen voor het weekend? Lekker genieten van het weer!!
:zonvoorspelt:

Heel veel liefs,
Yvonne
:hartje:
June 8, 2006 om 09:22
Je bent niet de enige....laat dat weekend maar komen....

:zonnen:

chantal
Onbekend
June 8, 2006 om 11:18
Hoi hoio.

Ja ik heb mijn auto terug gevonden. helemaal in de puinpoeier. Geheel total loss.
Niets meer van over. Ik ben eigenlijk niet eens boos alleen maar erg verdrietig.
We hebben de gehele trouwdag besteed aan aangifte doen, andere auto uitzoeken en meer van dat soort dingen. Dingen die je liever niet doet. Nu had ik geluk met de andere auto dus dat scheelt al weer.
Lief dat je reageert.

Gr Rhoos
June 9, 2006 om 02:25
Ha die :supporter3:Fammes:supporter3:,

Ik ben helemaal de tuin niet ingegaan :lachen:! Errug hè, maar ik kan er inderdaad ook om lachen. Normaal gesproken vind ik voetbal niets, mijn mannetje ook niet, maar zo'n nationaal team is natuurlijk wel leuk, dus ik kijk nog even, pak er zeker een goed boek of tijdschrift bij, want zo'n hele wedstrijd hou ik niet vol!

Dat van dat :hardlopen: herken ik, het kan aan het weer liggen, maar ook aan de frequentie, mogelijk is je lichaam nog niet helemaal hersteld van de vorige loop. Skate je nog wel eens? Lijkt me ook heerlijk met dat weer!

Een heel fijn weekend, maar dat gaat bij jou vast lukken!

Liefs, Marianne :hartje:
June 9, 2006 om 04:35
Heeej Fammie.

Jij hebt al lekker weekend. Lekker van de zon aan het genieten? :zon2:

Snoet en ik zijn gisteren goed geslaagd voor allemaal leuke dingen. Vooral bij de Sting goed inkopen gedaan. Een van de shirtjes heb ik nu al aan: heel simpel shirt zonder mouwen met V-hals, beetje felle kleur blauw en dan op een wit rokje. Ben er erg blij mee. Verder nog een leuk shirtje voor het stappen gekocht: tis doorzichtig met allemaal glittertjes enzo, met een wit hempje er onder. Errug leuk!
Maar ik ken het fenomeen wel hoor: als je ergens naar op zoek bent, vindt je het niet, je moet er perongeluk tegen aan lopen. Maar een klein beetje had ik dat nu ook wel hoor: de winkels waar ik zeker dacht te slagen hadden niks leuks, maar de winkels waar ik gewoon effe snel keek hadden juist de leukste dingen.

Daarna nog een wijntje gedronken op het terras. :wijntje: Een roseetje om precies te zijn. :D

Ik heb inderdaad echt een druk weekend voor de boeg en een drukke afgelopen week gehad. Ik lig ver achter met de was en het huis schoonmaken en heb daar eigenlijk morgen als het zo'n mooi weer wordt ook geen zin in. 's Avonds dus stappen in Rotterdam en zondag vroeg weer op om te golfen en 's middags naar een 'pool-party'. :zonvoorspelt:
Geen idee of daar de tv aan zal staan, maar ik twijfel er niet aan dat we het horen als Nederland gescoord heeft. :supporter3: Mijn collega's hadden het er over dat ze ook nog wel naar voetballen wilden kijken voor dat we gingen stappen. Vind het prima, als we dat dan maar op een terras doen, en niet bij iemand thuis.

Jij nog plannen voor het weekend naast de verjaardag zondag? Of gewoon lekker niksen en genieten?

Fijn weekend en geniet van de zon :zon2:

Yvonne
:hug:
June 9, 2006 om 06:41
Tis echt super weer!!!! en het wordt alleen nog maar warmer

We hebben het allemaal verdient dit weekend!!!!

gr. Roos
:simba:
June 9, 2006 om 11:49
Hahaha, jij hebt me ook meteen door met mijn creatieve uitspatting ;)

Het gaat hier lekker zonder manlief, heerlijk rustig :P dit weekend niets afgesproken dus lekker rommelen in en om het huis.

Ik wil natuurlijk wel een foto van dat rokje zien, heb jou volgens mij nog nooit in een rokje gezien.... toch?

Wat dat hardlopen betreft, zal ook vast met het weer te maken hebben, loopt iets zwaarder als het warm is. Weet je tenminste hoe het hier was toen ik in Januari (hoogzomer) begon :S

Fijn weekend!
:kangaroe:
June 10, 2006 om 04:57
:lentelijn:

Hé Fammie :supporter:

Tis wéékend!!! Jij hebt gisteren zeker ook al van het :zon2: heerlijke weer genoten op je vrij daggie?
Ik heb nu ook eindelijk weekend. Ik heb gisteren mijn eerste concept ingeleverd... Fjoew, nu even een week afwachten...

Eej, weet je... Ik zit al twee dagen onder mijn streefgewicht :Imgood: Ik ben super trots, kan het haast niet geloven. Nu nog volhouden ;)

Fijn weekend :relax: ga je nog iets leuks doen?

Snoetje :hug:
:lentelijn:
June 10, 2006 om 05:37
:bloem::bloem: :bloem::bloem::bloem::bloem:

Fammes, ik word altijd zo vrolijk van jouw berichtjes.. ze zitten vol met fantastische smileys!!!

Wat betreft die verschillen in gevoel tijdens lopen of sporten... dat is heel herkenbaar en daar heeft echt iedereen last van.. Tis niet echt goed te verklaren. Kan met van alles te maken hebben. Met het weer, met je eigen zin op dat moment, met de mensen om je heen, wat je die dag hebt meegemaakt... pfff.. noem maar op... Maar gewoon lekker door blijven gaan. Soms loop je er nog doorheen, soms blijft het zwaar en soms ben je zo licht als een veertje.

Eén ding is zeker waar... een stok achter de deur of een doel hebben werkt zeker positief mee...

:supporter3: :supporter3::supporter3::supporter3: :supporter3:

gr. Roos
:simba:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan