Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Chacama woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 27.53).

:hello:

Hier weer een vrolijke Chantal :fluiten:

De migraine hangt nog wel een beetje om me heen, maar dat komt wel weer goed.

De :weegschaalblauw: was vanochtend erg tevreden met me en gaf nog steeds 68,4 aan. Ik ben dan ook :socool:

Ik zie enorm uit naar het komende weekend. Vrijdagavond gaan we shoppen voor een nieuwe kledingkast voor mijn nieuwe :kledingkopen:

Op zaterdag ga ik naar het afdansen van een vriendin en voor zondag en maadag staat het strand op het programma.

:strandbal: :zonnen:

June 10, 2006 om 03:10
:zonnetje: Hoi Chantal :zonnetje:

Wat klink jij heerlijk vrolijk, zeg! Blij dat je je migraine zga achter de rug hebt! Wat een ellende lijkt me dat! Ik heb alleen hoofdpijn na een avond doorzakken en zelfs dan valt er nog goed mee te leven, als ik wel eens hoor hoe een migraine aanval gaat. Dus ik mag echt van geluk spreken!

Sjaak heeft clusterhoofdpijn en dat wordt vaak verward met migraine. Het verschil is alleen dat de aanvallen veel erger zijn, maar veel korter duren. Sjaak heeft er jaren lang geen last van en dan heeft ie ineens weer een periode van één of twee maanden waarin ie soms meerdere aanvallen per dag heeft. Twee jaar geleden had ie dus zo'n periode en ik wist niet wat ik meemaakte; letterlijk met z'n hoofd tegen de muur slaan omdat de pijn ondraaglijk was! Ik werd er echt bang van! In die 4 jaar dat ik Sjaak ken heb ik hem nooi zien huilen, behalve dus met die hoofdpijnaanvallen. Gelukkig heb ik via internet ontdekt dat dit dus cluster hoofdpijn is en geen migraine en nu heeft ie voor het eerst in 37 jaar medicijnen (injecties) die iets helpen. Een ander verschil met migraine is dat mensen die aan migraine lijden inderdaad geen licht en geluid kunnen verdragen, met clusterhoofdpijn is dat helemaal niet zo.

Maar goed, genoeg over de vervelende kanten van het leven, geniet lekker van je weekend, van het strand, Fleur en het :zonnetje:

:groetjes: Annemiek.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan