Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Superchubby woog op het moment van schrijven 257.00 kg (bmi: 76.74).

Pfeww ik ben de dag doorgekomen. Toch wil ik even tegen de criticasters zeggen dat het wel degelijk een naar gevoel/fobie is. Voor anderen is het misschien iets onverschillig maar voor anderen kan het een moeilijk punt zijn. En angst heeft nooit met verstand te maken maar met gevoel. En dat kan soms behoorlijk de overhand nemen. Dat is behoorlijk lastig en dat dient wel door anderen met eerbied voor de persoon in kwestie geaccepteerd te worden.

Ik heb even :zen: en toen heb ik besloten dat ik er me overheen moet zetten. Ik ben (hoe gewaagd!) naar buiten gegaan. Mijn hersenen namen even over van mijn gevoel. Stel je toch niet aan, jongen.

Wat heb ik gedaan? Buiten gekomen besloot ik om lekker naar het Oosterpark te gaan. Lekker relaxend. En wat ligt er naast het Oosterpark? Het OLVG. Dus toch wel weer nieuwsgierig hoe het met mijn gewicht is ben ik naar binnen gegaan. Gelukkig was de assistente van de chrirug aanwezig en die vond het goed dat ik me even woog. Toch wat zenuwachtig ging ik op de :weegschaalblauw: staan. Ik ben weer 2 kilo kwijt! Weer meer naar beneden :D Ik weeg nu 257 kilo en ben dus 43 kilo kwijt.
:jippieafgevallen:
Dat maakt zo'n vreemde dag toch weer goed. Gelukkig maar. Voor de rest heb ik wat rondgereden en genoten van het mooie weer.

Dat ga ik zodadelijk ook doen. Lekker naar buiten. Ik brand vandaag zowat mijn woonkamer uit. Ik wacht nog even tot de verpleging geweest is om mijn kathederzak te vervangen en dan ga ik direct. Ik heb alles al uitgezocht wat ik mee moet nemen. Ik heb al gehoord dat het heerlijk warm is. Genieten dus :D

June 8, 2006 om 08:58
Hallo Eric,

Geniet van het weer buiten, ik zit nog even op mijn werk, ik moet straks nog een stel 16-jarige pubers vermaken, totover vieren!! Maar als de directie even niet kijkt stuur ik ze vroeg naar huis.
:juf:
We zijn tochal klaar met de lesstof, ze hebben alleen presentaties en dat hoeft niet perse.

Goed dat je steeds af blijft vallen, succes verder

Groeten,
Elma :roos2:
June 8, 2006 om 10:41
Hey Eric,

je bent echt supergoed bezig, en al bijna op de helft. Die sleeve operatie is dus echt heel nuttig geweest.
Ik hoop dat je lijntje zo mooi blijft dalen. Als dat zo zou zijn, dan zit je over 3 maandjes al op je (eerste) streef! Ik ben echt zo benieuwd daarnaar! Ik blijf je zeker volgen.

Heel veel succes, en een fijne dag vandaag buiten!

Groetjes, Sandra
June 9, 2006 om 08:55
Hoi,
Ik heb net een stukje in je dagboek gelezen en je hebt nogal wat meegemaakt de laatste paar maanden!
Petje af voor je positieve instelling!
Het leukste is dat ik alle plekjes die je opnoemt ook zelf goed ken: ik heb jaren in de Indische Buurt gewoond en mijn eertse kind gekregen inhet OLVG.
Ik woon nu ergens anders in Amsterdam maar ik werk in de Waergraafsmeer. Het zal misschien zoiets zijn als in een film: we zijn elkaar als voorbijgangers op de Dappermarkt vast wel eens tegengekomen, maar lekaar als onbekenden voorbijgegaan.
Hoe dan ook: geniet van het weer en heel veel sterkte de komende tijd!
P.S. zo'n operatie om de overtollige huid weg te laten halen lijkt mij ook wel wat.
Ennuhh.......we hebben allemaal wel een angst waar we eigenlijk niet zo goed mee weten hoe je er aan komt, wat je er mee moet, en hoe je het weg krijgt, toch??
en als het nou alleen de datum is........over duizend jaar heb je weer hetzelfde probleem, maar of jij daar nou mee moet zitten?
Anyway, groetjes en de mazzel
Sjakky
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan