Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Slankieinspe woog op het moment van schrijven 97.80 kg (bmi: 34.65).

Hallo,hier ben ik weer,na zoveel dagen geen :berichten:internet,mijn lief zit ook weer op de laptop :laptop:en ik ben heel erg druk geweest.
De pinksterdagen bezig geweest met het verven van de kozijnen van de badkamer en onze slaapkamer en morgen gaan we lekker met onze :camper:camper weg, ik moet wat ophalen bij een collega van mij en die woont in Voorburg,we gaan dus lekker :relaxopstrand:naar het strand met hondje , de kids blijven thuis en we komen pas maandag terug,heerlijk dat de kinderen nu groter zijn en voor zich zelf kunnen zorgen, die hebben weer lekker een patat en hamburgerweekend.
Met mijn gewicht gaat het goed, ben er niet zo heel erg mee bezig en dan lijkt het of het veel beter gaat,nu ik ga genieten van het mooie weer en de groetjes,we gaan nu aan de :bbq:

Onbekend
June 8, 2006 om 13:27
:hoi:

Ik wil bij jou best de ramen doen maar je woont net iets te ver weg hahaha


Grietje :roosgeel:
June 9, 2006 om 01:17
Hoi, Slankie
Ik heb ook een paar dagen niet achter de computer gekund het modem was stuk.
Gisteren bij Kitty was ik 6 ons minder als vorige week.
Gaat de goede kant op.
Meid heel fijn weekend
Carolien:wave:
June 13, 2006 om 04:38
Lekker hoor een paar daagjes weg, hebben wij ook gedaan kort geleden (al lijkt het al weer een eeuwigheid!)
Met het mooie weer is het voor mij nu wel gedaan hoor, ik kan niet wachten tot de thermometer 10 graden minder gaat aangeven pffffff wat een hitte.
Wat ik dit jaar wel heb, en volgens mij nog nooit gehad heb, is dat ik geen honger heb met dit warme weer! Ik hoorde mensen daar wel eens over praten maar ik had dat zelf nog nooit ervaren. Erg fijn wel, nu weet ik iig zeker dat ik niet teveel ga eten. Mijn soep krijg ik 's avonds echt niet weg, veel te warm!
Gister dus maar broodjes met komkommer gegeten, ging er goed in! Vanavond maar weer sla met komkommer, ei en pijnboompitjes.... heerlijk.
Het voelt alsof ik de SWUNG weer helemaal te pakken heb! Dat moet ook wel want het is nog maar 16 dagen tot mijn operatie.... spannend spannend

Groetjes,
Debby
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan