Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Viva woog op het moment van schrijven 84.80 kg (bmi: 28.01).

Pfff, het lukt me niet meer... Vanaf mijn verjaardag kan ik de motivatie niet meer opbrengen... Ik heb toen een hele week mijn best gedaan, toen heb ik 1 dag te veel gegeten en meteen 1 kilo aangekomen. Vanaf toen heb ik er geen zin meer in, het heeft toch geen zin meer... Blijf eten en dus ook aankomen, niet dat het de spuigaten uitloopt, weeg nu 86, maar ik wil gewoon graag op 3 augustus 75 kilo wegen en ik kan geen manier vinden om mezelf te motiveren... Misschien komt het ook wel omdat iedereen roept dat ik er nu zo fantastisch uit zie, en dat ik daarom denk dat het niet meer nodig is of zo... ik weet het niet!

Wie helpt mij!! Kan wel janken, want ik wil het wel heel graag, maar het lukt me niet!!

Zucht.........

(Ik typ dit verhaal met een zakje m&m's voor m'n neus......... zegt genoeg lijkt me)

Mim
June 14, 2006 om 04:11
Ik kan het me goed voorstellen hoe je je voelt.. 1 weekje hier niet helemaal mijn best gedaan het warme weer etc en een onmogelijke doelstelling voor eind augustus en het is ook erg moeilijk..

Ik heb dus mijn doelen aangepast en zorg er gewoon voor dat ik zo gezond mogelijk eet (af en toe wat lekkers mag van mezelf) en erg veel beweeg, dan kan ik toch nooit boos op mezelf zijn?

Hoe voel je je nu met dit gewicht.. wil je 75 wegen omdat dat een gezond gewicht is voor je lengte of is er een andere reden waarom je dat gewicht zo snel nog wilt behalen?

Maak anders een lijstje voor jezelf met voor en nadelen van nog in zo'n korte tijd 10 kilo kwijt te raken..

Maar bovenal probeer vooral trots op jezelf te zijn er is al zo vreselijk veel af in een korte tijd, dat heb ik toch echt niet bereikt, das al echt heel moeilijk hoor! Petje af hoor!
June 14, 2006 om 04:21
hey meid!!
lukt het niet meer?? en jij, jij was degene nog wel die mij motiveerde...!! kom op meid!! inspireer andere mensen weer ik weet dat je het kan!!!
liefs Wen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan