Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Kieksel woog op het moment van schrijven 74.40 kg (bmi: 23.75).

:ioor:

Ok erkenning is de eerste stap, het gaat nog niet zo lekker hier :(

Net als vele anderen heb ik het niet allemaal kado gekregen in het leven, net als vele heb ik mijn rugzak gevuld met onverwerkte dingen uit het verleden.
Nu ben ik altijd positief geweest, gebeurd is gebeurd, uithuilen en opnieuw beginnen.Het veleden was gisteren, vandaag maak ik mijn eigen feestje.Je moet je eigen slingers ophangen in het leven.

Klinkt allemaal goed toch?Maar als er dan weer (kleine) dingen mis gaan, blijkt dat die rugzak wel heel erg vol is, de rotzooi ligt me momenteel voor de voeten, ik heb veel moeite om er over heen te stappen :(

Heb straks een afspraak met de bedrijfsarts en daar zie ik erg tegen op......maar het mot beuren....

Mijn gewicht heb ik ook maar weer eens eerlijk ingevuld, hele dagen thuis met een mottig hoofd is niet de meest gunstige situatie voor een emo-eter.

:thanks: voor alle lieve berichtjes die ik krijg, doet me enorm veel goed:!:

Donkey:ezel2:

June 9, 2006 om 01:58
hoi donkey

ik wil je sterkte wensen
en kom op laat alle rotzooi maar liggen
daar heb je niks meer aan ik weet precies wat je bedoel
ik ben ook aan het ruimen maar dat gaat niet zo snel
maar ik wil je toch even sterkte wensen

groetjes natascha :bye:
June 9, 2006 om 02:54
Hee Donkey!!

Zo'n bedrijfsarts, pfff!! Gewoon lekker je zegje doen.. Net wat Anabar zegt... Jij bent nu belangrijk!! Zorg ervoor dat je je rugtasje eens rustig uit kan zoeken.. Sorteren en wegdoen wat oud en versleten is...

Zo wordt het tasje lichter en staat meer open voor nieuwe ervaringen die met je mee willen..

Dus lieve Donkey, kop in de wind, sla je er doorheen want het moet toch en ik hoor het nog wel hoe het is gegaan!!

Zonnetje schijnt hier ook, probeer ervan te genieten!!

Tot snel,

:ster: Brightstar
June 9, 2006 om 02:56
Kom op:!:

Ga rustig naar de bedrijfsarts toe en neem de tijd....ze zijn er om je te helpen hoor:!:


succes en geniet van de :zon:

groetjes wendy
June 9, 2006 om 06:06
:hoi:

Hopelijk is het allemaal goed meegevallen bij de bedrijfsarts? Laat je niet op je kop zitten, op dit moment ben JIJ even het belangrijkst!!
De rotzooi uit het verleden kan je inderdaad aardig in de weg komen te zitten. Zelfs als je uit jezelf een optimist bent die steeds vooruit denkt. Probeer de lasten die je draagt stuk voor stuk af te leggen. Niet alles ineens, want dan kun je de boel niet overzien. Goh, ik zit hier maar te preken, maar ik weet wat je doormaakt. Been there, done that. Wat Suzanneke zegt klopt ook: bewegen en zon doen wonderen voor je.
Maak je vooral ook geen zorgen om dat gewicht. Dat komt later allemaal wel. Eerst goed zorgen voor dat lieve ezeltje :ioor: en zorgen dat alles in dat klein koppetje weer op zijn plaats valt :zen2:
Heel veel liefs en sterkte :hug:
Catherine :botje:
:kisskiss:
June 9, 2006 om 07:06
Lieve :ezel2: Ging het een beetje goed bij de bedrijfsarts :?: Hoop dat het een beetje meevoelend mens is. Snap zo dat je er tegen opziet. :aaioverbol: Laat je gewicht maar een beetje op de achtergrond, je bent zelf nu belangrijker.
Maar ik kan ook begrijpen dat als je toch weer wat teveel snoept of eet, dat je dan misschien weer met een rot gevoel zit. Heb je dat er weer bij. Probeer wat eten betreft gewoon voor nu even een goed balans te vinden. Eet af en toe wat lekkers en geniet er dan dubbel van:!: Nou heel veel succes en je weet als het je allemaal
teveel wordt bel me dan even. Cause I ll be there
:hug: enjoy :steppen:
June 9, 2006 om 09:47
Hi :ezel2:

Ik was nog een paar (nouja, eigenlijk best veel...) plaatjes vergeten toe te voegen, maarja, dan werd het zo'n dierentuin :P

Maar misschien dat jij ook blij wordt van deze :kip: Wij hebben namelijk ook twee kippen voor de scharreleitjes, Bep en Sjaan heten ze. Tja, je ziet wel aan de namen dat deze dames dus nog geen Engels spreken, net als onze :sylentweet: en :sylvester: onze Pookies, die zijn echt maar eentalig opgevoed ;) Alhoewel er tegenwoordig een vriendje in de tuin is, een andere :aristocat: met de welluidende naam Alouisius in briljantjes op zijn knalrode bandje... tja, hij is zo eenzaam blijkbaar in de tuin van de achterburen dat ie altijd bij die twee bengels van ons uithangt, dus ik hoop maar dat ze een mondje poezenengels kunnen :P

Nou, ik hoop dat ik je dag weer goed heb gemaakt met onze roedel :D en dat je gesprekje met de bedrijfsarts goed is gegaan. Heel fijn weekend!
:kangaroe:
June 9, 2006 om 10:26
:hoihoi: :ioor:

Ik hoop dat je alles weer een beetje een plaatsje kunt geven en dat het gauw weer berg opwaarts met je gaat.
Ik hoop dat je ondanks alles toch van het lekkere weer kunt genieten

Liefs Djoerie :hug:
June 9, 2006 om 10:41
:dag: lieverd nog eens

Gewoon dit: you got mail.

Liefs en fijn weekend :love:

Catherine :botje:
June 9, 2006 om 10:43
Waar krijg jij nou trek in bij :kip: ???? In paaseieren of een kippeboutje?
Zielig hoor :P

Neem maar een lekker :appeltje:
June 9, 2006 om 15:14
Naar voor je.Hoop dat je het een en ander uit je rugzak kunt gooien of vraag iemand de tas af en toe even over te nemen.

June 10, 2006 om 03:13
Hoi lieve Donkey

Voor jou ook een heel lekker weekend en veel zonnestraaltjes!
Ga je ook iets doen waar jij vooral erg veel zin in hebt? Want op dit moment ben jij even het allerbelangrijkste!
Enne...dingen kosten tijd....niet vandaag, niet morgen maar ergens zul je merken dat het weer beter zal gaan....als je daarmee begint om daarop te vertrouwen, en het doet niets af aan wie jij bent he? Probeer het maar per dag te bekijken

Lieve groeten en een dikke kroel voor jou!

:knuffel:

:love:

Kuifje :bloem:
June 10, 2006 om 03:18
Lieve :ezel2:.

Ook voor jou een heel fijn weekend!! De komende week wordt een week vol zon en warmte, speciaal voor jou!!

:ster: Brightstar
June 10, 2006 om 14:56
Heeey Lieve :ezel2:
Bedankt voor je berichtje. Hoe is het gegaan op de feestjes:?:
Kon je een beetje jezelf zijn? of moest je een masker opzetten?
Ben je nu een tijdje vrij van je werk? Heb ik dat goed begrepen?
Wat veel vragen he :grinnik: Nee serieus gaat het een beetje met je:?: Weet dat je nu niet zo op gezelschap zit te wachten. Maar kan ook van de week ff langswippen om over koetjes en kalfjes te praten. Of mischien vind je het wel leuk om met me naar de bios te gaan The da vinci code of zo. Zeg het maar. Wat geweldig dat je hier op deze site zoveel lieve reacties krijgt. Namens mij ook, bedankt iedereen voor de goede steun aan mijn lieve :ezel2: Weet niet wat ik zonder haar moet en het doet me pijn om haar zo verdrietig te zien. Geloof me het is de beste vriendin die je je ooit kan wensen. Een vriendin uit duizenden:!:
Ik heb trouwens nog wat kleding voor je jongste van mijn oudste, maat 146-152.
Verheug me om dikke ikke te lezen. :ballonkado:
:groetjes: en een hele dikke :hug: enjoy :steppen:
June 11, 2006 om 04:23
:hoi: lieverd

Hoe gaat het nog met je? Kun je ook nog een beetje genieten van het mooie weer? Weet dat ik aan je denk, als je me nodig hebt dan roep je maar :together:
Heel veel liefs
Catherine :botje:
:kisskiss:
Onbekend
June 11, 2006 om 06:19
:hi: Donkey

De rugzak, wel dat ken ik, en soms kun je bij thuiskomst de rugzak in de boom voor de deur hangen, maar soms neem je de rugzak mee naar binnen het huis in en ben je uit balans. Ik weet er alles van, ook van het troosteten etc. Niemand kan je daarbij helpen, dat moet je alleen doen. Wij kunnen er wel voor je zijn en naar je luisteren, dus je bent niet alleen. Op een ochtend sta je op en dan open je de buitendeur en sodemieter je de rugzak naar buiten en dan kom je weer in balans. Zo gaan de dingen. Probeer in ieder geval gewoon je water te drinken en zo gezond mogelijk te eten. Voel je in ieder geval niet schuldig, want iedere dag is weer een dag om gewoon opnieuw te beginnen. Ik weet het, alle adviezen wordt je ziek van, dus daar houd ik ook onmiddellijk weer mee op.
Als je me nodig hebt, weet je me te vinden. Je kunt altijd een e-mailtje sturen om stoom af te blazen!

:hug: Firefly
June 11, 2006 om 08:40
:hoi: :ioor:

Zo ontzettend herkenbaar jouw verhaal!! Voor die rugzak moet je echt de tijd nemen om op te ruimen zoals anderen ook al aangeven. Niet mee rond blijven zeulen, dan wordt ie echt te zwaar voor je!!
Ik hoop dat je al een klein beetje ruimte ontdekt hebt, en ik zou zeggen:
probeer van het mooie weer te genieten en doe alles in het tempo zoals het voor jou goed voelt, anderen moeten maar even begrijpen dat het nu even niet anders kan.
Sterkte!!

:dolfijntje:

Goezies
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan