Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Dre woog op het moment van schrijven 65.10 kg (bmi: 23.34).

Oeps, kleine kink in de kabel (grafiek). Nou ja, werken we wel weer weg. Komt door dat bezoek gisteravond. Is niet te doen om lekker borrelhappen en eten te maken en niet zelf te proeven... en nog eentje voor de zekerheid. :D

Vanmorgen kwam Snaai hier op bezoek (zie foto!), met zijn Elly. Was erg gezellig. Jammer dat ze hier niet blijvend zijn. Was voor mij de eerste keer dat ik een 'Valtaffer' ontmoette (behalve Rizzy en Jayjay, maar die kende ik al voor de site). Gelukkig was hij wie hij was, en ik ook, je weet het maar nooit met internet-dates!

;) Dre

June 9, 2006 om 12:03
ja, stel je voor dat snaai niet snaai was en dat hij de foto van zijn oude vader had geplaatst. en dat allemaal in het kader van : zal ik eens proberen om Dre te versieren. wel zeggen dat z'n vrouw meekomt, maar dat niet doen natuurlijk.

tismewat....

maar het was in ieder geval reuze gezellig en het bewijst maar weer dat niet elke internet-date een slechte date hoeft te zijn. en wie weet zitten we straks in het vliegtuig wel weer bij elkaar in de nek te hijgen :)

Rizzy was tijdens onze heenreis dankzij een upgrade in een sjiekere klasse terechtgekomen en de stoel voor mij was leeg ......

Hans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan