Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Wat ben ik vreselijk chagrijnig zeg. Gisteren echt een kutdag op het werk gehad. Twee collega's van mij waren er niet, dus ik moest het werk voor drie doen. Kreeg ik 's middags een oproep voor de EHBO, dat er een ongeval was en of ik iemand naar het ziekenhuis wilde brengen. Dat kwam natuurlijk vreselijk slecht uit en ik heb geweigerd. Dat was de eerste keer, want normaal breng ik ook mensen weg als het niet mijn beurt is. Ik doe daar nooit moeilijk over. Gisteren had ik echt geen tijd om ook nog eens iemand weg te brengen, en ik heb me daar toch de wind van voren gekregen.

Toen kreeg ik te horen dat een collega van mij ziek was. Ik hem gebeld. Meneer had een hyperventilatie-aanval gekregen dinsdagavond. Erg vervelend voor hem, maar dat is na een uurtje weer over als je rustig aan doet (en ik kan het weten, want ik heb er in mijn puberteit vreselijk veel last van die aanvallen gehad). Gisteren zou hij pas naar de dokter gaan en hij wist mij toen al te vertellen dat hij vandaag niet zou komen. Lekker dan. We zitten met vier man in onze groep en de afspraak is, dat er altijd twee mensen aanwezig zijn. Mijn leidinggevende is met vakantie, die andere vent dus ziek.....dan blijven ik en mijn andere collega over. Normaal zou ik hier niet moeilijk over doen, maar die andere collega werkt hier pas drie weken. Die laat je niet meteen een hele dag alleen zitten.
Ik vind dus dat ik vandaag moest komen werken. Niemand die het me gevraagd heeft hoor, en er zijn ook mensen die me voor gek aanzien, maar ik vind niet dat je een groep draaiende kan houden, als je zelf maar drie weken werkervaring hebt bij dat bedrijf.
Ik ga wel om 14.00 uur naar huis hoor. Ik heb thuis nog zat te doen. Gelukkig is Jeroen vrij vandaag en die neemt een hoop werk uit handen. Gisteren al cadeautjes voor Luna gekocht voor onderweg en de koffer grotendeels gepakt. Vandaag dan nog 1 wasje drogen en dan is alles schoon. Het moet alleen nog gestreken worden en de boodschappen voor onderweg moeten nog gedaan worden. We gaan vannacht om 2.00 uur rijden, dus ik zal flink gaar zijn vannacht. Gelukkig kan ik gaan slapen in de auto, want Jeroen gaat het eerste stuk rijden. Ik neem het over zodra de zon opkomt.

Maar ja......vanaf 14.00 uur heb ik dan eindelijk vakantie. Tot die tijd nog even aanpoten op het werk (en flink chagrijnig te wezen) en dan is het toch eindelijk zover.

Ik spreek jullie 20 juni allemaal weer.

:minielacht:


Nanda

June 9, 2006 om 02:18
Fijne vakantie gewenst !!!!!

geniet ervan :zon:

groetjes wendy
June 12, 2006 om 01:39
Jeetje.. balen hoor dat je zo'n rotdag had.

Maar nu heb je lekker vakantie.. geniet ervan.... :horizon: :zon:

Groetjes wendy
June 13, 2006 om 01:56
En.. geniet je al lekker van je vrije dag en van de :zon: :?:

:horizon:

Tot 20 juni

:horizon:

groetjes wendy

:horizon:
June 17, 2006 om 05:26
ha vakantieganger

ben je alweer terug en hebben jullie het lekker gehad?

spreek je vast wel zodra de auto is uitgeruimd, de was in de :wasmachine: zit en jij rust in je kont hebt ;)

liefs Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan