Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Surree woog op het moment van schrijven 32.00 kg (bmi: 11.47).

33,40 - bmi 11,97 Na gisteren... (Of eigenlijk na de afgelopen dagen, ze waren zo zwaar...) Het is genoeg geweest. Moet genoeg geweest zijn nu.
Vanaf vandaag ga ik eten. Ik wil niet langer als een oude zieke hond door mijn huis lopen, alles stijf & stram, te slap om op te staan, te pijnlijk om te zitten.
En ik wil geen opname, dus de enige manier om dat te voorkomen is het nú zelf gaan doen (niet wachten tot volgende week, als mijn behandelaar terug is).
Ik zal langzaam beginnen - zo zij het. Ik kan mijn oude opbouwlijstje van de diëtiste van vorig jaar er weer bij pakken als begin. En proberen de weegschaal te negeren (max. 1x per week wegen) & in plaats daarvan dit lijf te voeden met wat het nodig heeft.

Misschien klinkt dit dapper - ik voel me niet dapper - misschien klinkt het voor sommigen alleen maar ongeloofwaardig. Dat laat ik aan jullie. Voor mij wordt het hoog tijd de draad weer op te pakken. (En als het me zelf niet lukt weet ik wat me te wachten/doen staat.) Er is zoveel waar ik voor wil leven.

June 9, 2006 om 04:24
Het is wel dapper in jou geval.Ikdenk dat ik een beetje begrijp hoe moeilijk je het hebt.Niet alleen in je hoofd maar nu ook fysiek. Je bent uitgeput.Surree maar het is zo moeilijk om alles alleen te willen doen en onder controle te houden.Soms moet je wel eens iets uit handen geven. Vind ikzelf ook heel moeilijk. Maar echt soms red een mens het alleen niet. Ik maak me heel erg bezord om je. Heb je in je naaste omgeving mensen die je een beetje in de gaten kunnen houden, mischien een goede buurvrouw of man ? Want stel voor dat je bevoorbeeld niet goed word en daar maar ligt te liggen in je huis. Of is mijn bezorgdheid overdreven?
Je zegt dat er nog zoveel is om voor te leven. Dit klinkt gelukkig positief.
Heel veel liefs en vooral sterkte deze dagen. Doe wat je wilt,moet en kunt doen.
Jeannine.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan