Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Jeannine woog op het moment van schrijven 59.00 kg (bmi: 23.34).

Schrikken vanochtend. Nu eens niet over mezelf maar over Surree. Het gaat niet goed met haar. Ik voel me zo machteloos.Het vreemde van zo'n site als valtaf is dat je er vrienden door maakt en het idee hebt dat je een persoonlijke band met iemand krijgt.Maar als je real contact wilt hebben het toch moeilijk blijft. Ook al wissel je je prive tel.nrs uit enz. Het blijft toch moeilijk om de eerste stap te zetten voor een persoonlijk contact. Dit komt omdat men de privacy respecteert.Ook spelen afstanden (in km wel te verstaan) een rol.Bij mij persoonlijk is het ook nog tijdgebrek.
Maar hoe kun je dan iemand helpen,die je dierbaar is ?.
Bij deze een oproep, wie heeft persoonlijk contact met haar en kan haar een beetje steunen en sturen.
Nogmaals schrikken vanochtend. Mijn broer, enigste, is vanochtend opgenomen in het ziekenhuis met hartklachten en ligt nu op .IC. Is 70 jaar en heeft 2 jaar geleden een hersenbloeding gehad.Ik kan er niet naar toe voor a.s. maandag. Het klote werk gaat voor.Maar stel voor dat hij het niet red, ga ik me weer schuldig voelen. Ik heb contact met de afdeling gezocht en ze stelden me gerust. Maar toch.Ik ga vandaag ondanks het prachtige weer met een mineur stemming naar het werk.
:pray: :pray: :pray:

June 9, 2006 om 08:36
oef, dit is ook even schrikken/slikken. Denk je ook goed aan jezelf lief mens?
Ik mail,
knuf surree
June 12, 2006 om 14:26
Hoi lief mens, ben je bij je broer langs geweest inmiddels? Ik hoop het voor je & dat dat je mss ietwat rust geeft (in alle stress van de mallemolen van je werk & eigen sores...)

Denk aan je.
En ga zelf stug door mijn hervatte koers te vervolgen: wijdbeens aan het roer, de ogen strak op de kim, zoals de Kleine Kapitein van Biegel. Ik weet dat ik de goede keuze heb gemaakt, al is de fysieke praktijk weerbarstig.

knuffel,
surree
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan