Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Geschreven door Suzannetje

Hier gaat ie wel lekker, vind ik zelf!

Was van 't weekend helemaal over de scheef gegaan, resultaat: 1,9 kg aangekomen in 4 dagen tijd! Tijd voor actie dus; een aantal fruitdagen! Heeft geholpen, binnen 2 dagen was die 1.9 kg eraf hoor ;)

Gister wezen zwemmen met Aaf, in de ochtend... 's morgens wel Brinta genomen, met halfvolle melk :( Was niks anders... Eigen schuld! Na 't zwemmen bij m'n moeder geweest, daar 2 van die chocobiscuits op! In de stad naar Delifrance gegaan met m'n zusje en Aaf. Heerlijk broodje carpaccio gegeten! 's Avonds bij m'n schoonmoeder gegeten, sperziebonen met gehakt... niet goed voor de kcal dat gehakt!
Was dus benieuwd of ik gelijk zou blijven vandaag, maar wat blijkt? 8 ons eraf! Hij geeft nu 94.3 kg aan! Goed toch? :P

Gister werd ik gebeld door 't uitzendbureau, of ik wilde werken in de Thuiszorg. Dat doe ik al heel lang, en vind het ook super. Verdiend niet zo slecht en mensen worden blij! Dus ga ik zo van 12 tot 3 uur werken bij een mevrouw, nog nooit gezien maar komt goed!

Gister ook bij Vero Moda gekeken naar broeken, en wat bleek? Ze hadden daar 2 spijkerbroeken van Only die erg groot leken! Ik dus passen; een broek in maat 33 paste gewoon! Niet normaal toch? ;)
Gelijk gekocht, is zo moeilijk om een leuke spijkerbroek te vinden! Is echt jaren geleden dat ik in zulke winkels kleding kon vinden! Echt super!

Heb nog een stempelkaart van H&M voor 50% korting op iets, maar weet niet wat ik moet kopen! Heb laatst een leuk spijkerjasje gekocht, zo'n blazer... Das natuurlijk het enorme voordeel als je weer in de ''gewone maten'' terrecht komt, er is veel meer keus!

Zondag een brunch bij de familie van m'n vriend, de zus van z'n vader... Pa en ma gaan mee, broers geen zin. Suus eigenlijk ook niet :P maar kan het niet maken om niet te gaan, vind ik zelf! Iemand nog een idee voor een cadeau voor een tante van 52??

:groetjes:

June 9, 2006 om 05:45
goedzo suus weer wat eraf.
gaat het strand zondag niet meer door of ben je wel snel terug van die brunch?
aaf
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan