Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Tammie woog op het moment van schrijven 65.70 kg (bmi: 24.73).

Mijn huisgenoot Tom is een geval apart. En dat is niet alleen omdat ze een jongensnaam heeft.

Al ruim drie jaar wonen we onder hetzelfde dak. Vaak als goede vriendinnen, wij tegen de rest van de wereld. Als ze in een goede bui is zitten we gezellig samen op de bank, gewoon een beetje tegen elkaar aan te kletsen of tv te kijken. Vooral National Geographic vind ze op de een of andere manier reuze boeiend.

Maar soms heeft ze kuren. Ze laat overal bossen haren achter die ze niet opruimt, en altijd moet het deurtje van het dressoir openstaan. Als ik 'm dichtdoe, trekt zij 'm net zo hard weer open en controleert dan of alles nog op dezelfde plek ligt. Een soort van omgekeerde claustrofobie als je het mij vraagt, want ze kruipt vaak half in het kastje om het goed te kunnen zien.

Ik vind het helemaal niet erg om altijd maar de boodschappen te doen, het eten klaar te maken, af te wassen. Maar ik vind het wel raar dat ze me dan om 5 uur 's ochtends wakker maakt om het ontbijt klaar te maken. Het is bijna parasiteren als je het mij vraagt, want ze zit niet in het gips ofzo. En als ze naar de wc moet maakt ze er altijd een hele show van. Eerst begint ze rusteloos heen en weer te lopen. Vervolgens gaat ze een beetje lopen jammeren, wat langzaam overgaat in een oorverdovend geschreeuw. Direct na de stoelgang spurt ze als een bezetene door het hele huis heen, kamer in en kamer uit. Stiekem weet ik ook dat ze een heimelijk genoegen schept in het tegen het toilet aanpiesen, in plaats van erin.

Ik neem het allemaal maar zoals het komt. Tom is al een oud besje tenslotte, en als ze dan 's avonds bij me onder de dekens kruipt en lekker begint te knorren, is alles weer goed.
:poes:

June 26, 2006 om 06:01
If you can't beat them, join them. :D

Ah neee, dan zie ik je niet meer voor je weggaat! Snif. Jammer. Maar we mailen nog wel ff voor het zover is!

:dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan