Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Mikkiemop woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 25.59).

Wat een heerlijk weer!! En na 3 weken niet wegen en snoepen, vervolgens weer lijnen ben ik toch weer een kilo kwijt!!!! YES!!
We zijn lekker met ons balkon bezig, maken een vaste bank met grote kussens om lekker op te hangen, het is echt heerlijk! Ik ben erg daadkrachtig de laatste tijd, zo ook met de lijn. Ik ga er gewoon weer helemaal voor!! Knop weer om gezet!
En, laat ik eens een stoer, maar waargebeurd verhaal vertellen: dinsdag kwam ik op mijn werk en stond er een mooie roze doos op ons kantoor... Nader onderzoek wees uit dat mijn baas (die nu 3 weken op vakantie is) ons 5 kilo snoep had geschonken, want tja stel dat we zonder komen te zitten.... Oei oei en ik was net weer goed bezig.
Gevraagd aan mijn manager of ik niet wat mocht uitdelen. Resultaat: na 2 schone dagen (en maar 7 snoepjes in mijn maag) was de doos LEEG!!!! Alles opgedeeld.
Ben, terecht toch?, trots op mezelf! Nu maar hopen dat mijn baas me nog leuk vindt als ze terug is... Hoe gaat het met jou?? Voel me weer veel beter nu ik mijn best weer doe! Wat een verschil!
Liefs,
Maaike

June 10, 2006 om 06:17
heyyyy meiss!!

Mooi dat er weer een kilo af is.. ga zo door.. ik moet mijn cm'ers nog gaan opmeten.. maar dat gaat volgens mij ook best wel hard.. ga ik zo eens doen.. Sporten gaat super :)

Groetjes Tam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan