Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Cc woog op het moment van schrijven 77.60 kg (bmi: 25.34).

Gisteren had ik een zware dag. Als ik niet afgevallen ben, is het supermoeilijk om de motivatie hoog te houden. Ik heb dan ook de hele dag lopen denken aan allemaal slecht eten. Toen ook nog eens bleek dat het zuurdesembrood dat ik gekocht had sowieso al voor meer calorieen zorgt, baalde ik helemaal.
Ik ben uit de ban gesprongen met zogenaamde 'rice thins', voor het eten. Ik had honger en kon de verleiding niet weerstaan. Na het eten hebben we het minibeetje ijs dat we in de vriezer hadden opgegeten. Het was Ben's and Jerry's frozen yoghurt en omdat we netjes maar een klein beetje hadden (we halen heel braaf 4 porties uit zo'n doosje) viel het gelukkig nogal mee. Ik denk 200 kcal extra door deze uitspattingen. Bovendien heb ik echt weinig van de couscoussalade gegeten, dus misschien is het toch allemaal zo erg niet.
Ik heb ervan genoten en baal er niet van. Het was gewoon even nodig. En ik kan me andere uitspattingen herinneren waarbij het niet om een verschil van 200 calorieen ging, dus... (+)

Maar vandaag weer netjes. (op de hagelslag vanmorgen na dan :coverface: )

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan