Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 102.50 kg (bmi: 36.32).

Nou ik gok maar wat ik ongeveer weeg, hahaha! Met eten gaat het redelijk, heb het de laatste tijd niet ingevoerd helaas. Weinig tijd!!!

Gisteren de EEG gehad met Joep, was niet iets pijnlijks of zo, maar Joep heeft moord en brand gegild en het was moeilijk om hem rustig te krijgen. De draadjes werden op zijn hoofd geplakt, met heeeeeeeel veeeeel moeite, vandaag roept hij de hele tijd: "Mama niet plakken, mama niet plakken he???!!!!!" Op 20 juni, ja jullie lezen het goed, 20 juni pas wordt hij opgenomen voor het maken van een MRI. Daarna 11 juli de rontgenfoto om de breuk te bekijken en 2 augustus..... de artsen zijn op vakantie..... de uitslag tenzij die erg slecht is, dan wordt er eerder contact opgenomen.

KAN IK DUS NIET MEE ACCOORD GAAN!!! Joep is vandaag weer 2 keer vol op zijn snufferd gegaan, gisteren viel hij ook al spontaan naar voren, gelukkig alle keren geen schrammen, maar wel flinke bulten. En hij krijgt nu ook al rode kringen die s ochtends paarsblauw zijn rond zijn ogen.....

Maandag moet hij sowieso naar de oogarts, dus ik wip gewoon maar weer binnen bij de afdeling neurologie, want het gaat echt niet goed met het jochie.

Ik probeer te blijven lachen en positief te blijven, gisteren belde een vriendin van me op en toen ze hoorde wat er nu weer aan de hand was, was ze zwaar geshockeerd, ze kent ons al jaren en ja het is waar... mijn gezondheid heeft de laatste 9 jaar flinke deuken gehad, (bekkeninstabiliteit, gal, nierstenen, ivf, hormoonproblemen, zwangerschap die niet vlekkeloos verliep etc etc) Daarna is Martijn heel ziek geweest, ik ook nog tussendoor een paar keer opgenomen geweest voor hormonale bloedingen e.d., nu Joep weer van de trap gevallen met alle gevolgen vandien..... Ze kon het eigenlijk niet geloven dat 1 gezin blijkbaar zoveel narigheid kan treffen. Maar ze wist dat het zo was en ze wou haar medeleven tonen. En ik moet zeggen dat deed me goed... Het is allemaal niet dodelijk wat we meemaken, gelukkig maar, maar makkelijk is het allemaal niet! Zo relativeren we het dan ook, een collega van Jeroen heeft kanker, mijn vader is overleden aan kanker, een vriendin van mijn schoonmoeder is tot haar navel spontaan verlamd geraakt! Dat is veel erger!!!!

Door zo te blijven te denken blijven Jeroen en ik nog steeds lachen en hopen dat het binnenkort eindelijk eens afgelopen is en dat we gewoon een keer rust krijgen. Ik gezond, Joep gezond, Martijn gezond! (Jeroen is gelukkig redelijk gezond, alleen heeft die last van wat reumatische klachten, wat natuurlijk ook niet helemaal normaal is voor een jongen/ hahaha man van 31 jaar. ) Dus ook daar hopen we dat dat niet door gaat zetten.

Woensdag ik weer onder het mes, hopelijk gaat dat in 1 keer goed en kunnen ze tegelijkertijd de boel goed opspuiten.

Dan hopelijk nog een paar goede uitslagen van Joep en dan kunnen we er hopelijk weer tegenaan. Morgen lig ik weer om 08.00 in het zwembad en probeer ook nog wat te sporten.

Dinsdag wordt deze muts 34 jaar en woensdag nog 1 keer ziekenhuis en dan hopelijk vol er tegenaan met mijn afvalrace!!!!! En met mijn therapeutisch zwemmen en sporten wat zowel voor mijn bekken, pijn en natuurlijk overgewicht een positef effect teweeg zal brengen!!!

Nou dames en heren, deze dame is weer eens klaar met haar klaagzang!!!! Hier wordt alles nog steeds positief bekeken en hopelijk straks weer eens goede berichten uit deze hoek!!!!

Groetjes en iedereen een fijn weekend!!

DOEI
CLOUD


OH JA, HEB SOEHNLE EEN MAILTJE GESTUURD, IK KRIJG EEN NIEUWE WEEGSCHAAL!!!! HOI HOI HOI HOI HOI HOI HOI HOI H OI H OI HOI HOI HOI< WAARSCHIJNLIJK EEN ANDERE MAAR WEL EEN GELIJKWAARDIGE!!!! DAS TOCH WEER EEN POSITIEF BERICHT:excellent:

Onbekend
June 9, 2006 om 16:31
:hoi:

tjeeeee meis, wat een ellende allemaal als je het zo leeft en wat goed dat je het nog allemaal zo doorstaat, maar zoals je al zei het kan allemaal nog veel erger ( al vind ik dit ook al behoorlijk erg hoor ) maar goed met joep schiet het nog niet echt zo super op lees ik wel en het arme joch valt nog steeds enz. is toch niet normaal voor zo'n jochie, hij moet gewoon kunnen spelen etc, ik denk dat je de hele dag op je hoede bent en je handen er vol aan hebt. je zult sávons wel helemaal kapot zijn meis.
ik vind het heel knap dat jullie dit weer doorstaan en er mee doorgaan, je moet natuurlijk ook wel je wilt het beste voor je kind. succes dit weekend en hoop dat joep niet zoveel valt etc.
probeer te genieten van het weekend.

:groetjes: van bianca.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan