Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 9, 2006

Whiskey woog op het moment van schrijven 71.50 kg (bmi: 24.74).

Yeah!! :imgood: Eindelijk sta ik op de weegschaal en geeft dat kreng onder de 71kg aan!! Ik heb zelfs nog een keer extra gekeken, maar het was echt waar!! Morgen zal het wel weer anders zijn, want ik had vandaag een lange congresdag met bijzonder lekkere broodjes bij de lunch, maar de drempel is een keer doorbroken en dan moet het ook structureel gaan lukken! Helemaal happy! :kringdans:

Goed weekend allemaal!!

June 9, 2006 om 17:42
Hoi!

Jaha, de weekenden zijn funest voor het dalende lijntje. Net als bij jou, gaat het door de week heel goed en is er behoorlijk wat af. En dan komt het weekend........en op maandag zit alles er weer bij (of nog meer). Erg frustrerend, maar we doen het onszelf aan, toch??

Maar gewoon doorzetten hoor!!!
Ik ben deze week ook goed bezig (dinsdag uitgezonderd). Normaal drink ik 'savonds altijd een wijntje (of meer), maar nu heb ik di, woe en donderdagavond alleen water gedronken!! Goed hè! Het komt misschien nog goed.

Wat voor een hond hebben jullie? En hoe oud is hij/zij??

Fijn weekend!
Groetjes:hardlopen:
June 12, 2006 om 04:24
Hoi!

Hoe is het met het onkruid?? Ik word er ook gek van. Elke keer trek ik het eruit en steeds komt het terug. Vreselijk. De voortuin staat ook vol, maar elke keer als ik alles eruit heb, bedenken de buur-katten dat het nu wel een fijne kattebak is. Daar pas ik voor!!! Maar goed, het moet toch wel een keer gebeuren......ooit.

Gister hebben we heerlijk :bbq: en inderdaad met de nodige rosé-tjes. Heerlijk!!
Manlief had bedacht dat hij toch wel zo'n biertapje wilde hebben, dus de biertap is liefdevol opgenomen in ons huis! En ik moet zeggen.....ook dat smaakt goed! Een flesje bier vind ik niet veel aan, maar zo'n vers getapt biertje....dat smaakt naar meer.
Ik zal me moeten inhouden!!!

Zaterdag heb ik nog twee uur gerend. Maar op een gegeven moment moest ik wel gaan wandelen. Ik had echt last van de warmte. En vanmorgen heb ik het maar een half uurtje volgehouden. Nouja, beter iets dan niets!

De rest van de dag ga ik lekker niks doen! Eigenlijk moet ik nog strijken, maar daar is het veel te warm voor, toch???
Je hond zal het ook lekker warm hebben met zo'n dikke vacht. Ik ga nu ook overdag een klein rondje en dan 's avonds wel iets verder. Die van ons is al bijna 11(zaterdag) en je merkt echt dat ie last van de warmte heeft.

Succes met de strijd tegen de wijntjes!
Groetjes, Karen
June 13, 2006 om 10:22
Hoi!

Ik ben benieuwd of het nog gaat regenen. Wij wonen in het Oosten en meestal komt alles daar later of helemaal niet. Dit geldt voor zowel het weer als voor de laatste mode etc. Maar van mij mag er een regenbui komen hoor. Als jij dan maar klaar bent met het tennissen. Speel je vaak? Ik tennis ook, maar geen competitie. Soms ga ik op maandagavond en als ik niet hoef te werken ook op donderdagochtend. Koffietennis heet dat en dat is altijd errug gezellig. Eerst een uur tennissen, dan een half uur koffie leuten en dan nog en uur tennissen.

Wij hebben een Golden Retriever. Best een harig monster, maar vast niet zo harig als die van jullie. En als ze de kans krijgt dan zit ze in de modder of in het water. Gelukkig duikt ze nog niet in de vijver in de tuin.

Knap van je dat je op de fiets bent gegaan. Ik ga meestal wel op de fiets(moet 30 min fietsen). Als het zo warm is zorg ik dat ik een flesje water bij me heb voor de terugweg. Dat scheelt dan nog iets.

Groetjes!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan