Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Simoon woog op het moment van schrijven 87.50 kg (bmi: 29.24).

Gisteravond de tas voor mijn zus in elkaar gezet. Hij is dus af, ik ben alleen een foto vergeten te maken, maar ik ga aan haar vragen of zij dat dan even wilt doen en aan mij wilt geven. Ik wil hem natuurlijk wel even aan jullie laten zien!

Ik heb niet gesport gisteravond, want het was al laat, ik had hoofdpijn, rugpijn en onderbuikpijn, de normale pijntjes wanneer ik de rode-vlaggetjes-week heb. Maar ben wel :afgevallen: !
Ik was zelfs gisteravond lichter dan gisterovhtend, wel een hele ons! :D

Vanavond bij mijn moeder eten (kaasfondueën). Ik ga er gewoon lekker van genieten! En me niet schuldig voelen dat het niet echt gezond is.

:kus:

Onbekend
September 23, 2004 om 02:28
Ben benieuwd naar die tas, lijkt me leuk om te zien.
Ik ben ook :afgevallen: terwijl ik :ongi: ben, haha doe mij maar vaker zo'n week ;)

Eetse vanavond en gewoon lekker genieten van het eten!

:kus:
Ans
September 23, 2004 om 03:44
Hee, dat is een leuk idee: een tas maken! Ben erg benieuwd naar het resultaat! Ik ben zelf niet zo'n creabea, maar vind het altijd geweldig als andere mensen dat wel zijn! Ook leuk dat je nu bent gaan gitaarspelen. Succes ermee! Ook met het lijnen natuurlijk.
September 23, 2004 om 04:42
Als er iemand benieuwd is naar die tas ben ik het wel! De toekomstige eigenaresse! Ik kan niet wachten. En ook ik ga van de kaas/vleesfondue genieten, ik heb er nu al trek in!

En ja, moon, ik zal er nog even een foto van maken, dan kan je je creatie laten zien op deze site! En dan vliegen de bestellingen strax om je oren!

Groetjes Leonie
PS: Moeder is inmiddels ook op deze site begonnen! Goed he!
September 23, 2004 om 04:54
Hey hoi,

Wat goed dat je bent afgevallen!! Ik geef de weegschaal nog maar een paar dagen rust!! Voel me echt opgeblazen en :fat:!! Maar ik hoop net als jij en Anastacia wat te zijn :afgevallen:!! Ben heel erg benieuwd naar je tas!! Ik heb al een hele collectie, maar er kan altijd meer bij... Alvast eet smakelijk voor vanavond!! En succes aan je mams!!

:kus:
Mijke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan