Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Aniet woog op het moment van schrijven 58.30 kg (bmi: 21.41).

Goedemorgen allemaal,
Zo, de kinderen naar school, hondje naar buiten geweest, Aniet heeft even tijd voor zichzelf. Vanmorgen op de :weegschaal: gestaan: 7 ons erbij. Maar daar maak ik me niet druk om. Dat vorige gewicht was niet reëel, ik was net 4 dagen ziek geweest. (Tussen 1200 calorieën en 300 per dag zit dus 700 gram verschil.)
Gisteren voor het eerst naar de sportschool. Kreeg ik eerst een gesprekje met zo'n superstrakke knul. Maar hij was erg aardig, dus dat scheelt. Ik keek snel eens om me heen en zag veel jong spul (met heel veel spieren), maar gelukkig ook "mensen zoals ik". Die jongen deed even een rondje langs alle fitnessapparaten (fietsen, 3 x een toestel, rechte buikspieren, 3 x een toestel, schuine buikspieren, fietsen) en daarna "mocht" ik zelf aan de slag. Mooi, 8 minuten fietsen (85 RPM voor de kenners). Nou, na 6 minuten val ik dan al bijna van mijn fiets. Warming-up? Heeft er iemand zuurstof? Daarna ging het eigenlijk best. Voor ik het wist, was het kwart voor 10. En weet je wat nou zo raar is? Ik heb helemaal geen spierpijn. Dat belooft wat voor morgenochtend!
Fijne dag allemaal.
:kus:

September 23, 2004 om 06:13
Hoi Aniet,

Dapper zeg naar de sportschool. Na 6 minuten van de fiets gevallen, joh zes minuten volgehouden geweldig toch. Kun je nu nog wel staan, of het dat door de spierpijn wel erg veel gevraagd?

Vind jij het ook niet vreselijk, dat er zulke vieze en vette dingen bestaan als friet en kroketten, dat je zoiets je mond in durft te schuiven, niet te geloven ;).

Zorgen voor voldoende gezond eten in je koelkast en blijven geloven in de viesheid van dingen. Daarnaast als ik heel eerlijk kijk, zijn die dingen voor mij een soort vergif, het schaadt mijn gezondheid, ik ga toch niet vrijwillig vergif innemen. Ik vraag me wel af, waarom ze al die ongezonde dingen zo ongelofelijk lekker hebben gemaakt :)

Xanne
Amc
September 23, 2004 om 09:24
:ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja::ja:
echt waar ik keek er zelf ook van op!!Ik heb er een uur overgedaan zonder stoppen. Het zwembag is 25 meter en normaal doe ik alleen maar 5o baantjes. wat goed dat je vandaag geen spierpijn hebt!!! Vond je het wel leuk? Doe je het alleen of met vrienden? Prettige dag verder :kus::kus::kus::kus::kus::kus::kus::kus::kus::kus::kus::kus:
September 23, 2004 om 09:55
verder zag de kaartendame in de toekomst alleen een groter huis... maar daar denk ik eigenlijk zelf helemaal niet aan. Maar ik heb wat opgeschreven en pak dat papiertje over een poosje nog weleens...

echt geloven en er naar leven? nee hoor, gewoon lol. Tis een collegaatje van me, die wel veel bezig is op spiritueel gebied en vorig jaar een cursus kaartleggen heeft gevolgd. Ze doet ook reiki en dat soort dingen.
Nou heb ik zelf ook reiki 2, maar ik doe er eigenlijk niks mee, ergens wel jammer, maar ja.

pak ik wel weer een keertje op!
Maar ik vind jou wel dapper hoor! Naar de sportschool!! petje af!
Dre
September 23, 2004 om 14:12
Heldin! (+)
Klinkt jaloersmakend gezond en fit. En dat terwijl ik in een enorme dip zit, hunker naar chocola en drop, en voor mijn gevoel kilo's aankom. Waar doe ik het eigenlijk voor?
O ja, om net als Aniet weer richting die 5 te gaan :zucht:
Oke, ik zal mijn best doen... morgen.

:kus: Dre
Onbekend
September 23, 2004 om 15:21
HEEEEEEEEEJ

Wat goed dat je bent geweest!!!! Echt trots ben ik op je!!!! Goed dat je gelijk 2 maanden hebt betaald of afgesproken, hoe dan ook, klasse!! En geen spierpijn, lekker toch..?! Ga je elke dag dan de komende maanden???? Lijkt me wel lekker, als je er tijd voor hebt!

7 ons erbij, ach je kan het hebben en idd dat :ziek: zijn geeft een beetje een vertekend beeld. Als je maar tevreden bent, ja toch..?!

Ben moe nu, lange dag gehad. Zwemmen was heerlijk, werk ook oke en Italiaanse les leuk, maar nog veel introductie enzo. Volgende week gaan we meer doen. Ik vind de taal echt geweldig en het lijkt me leuk om het zelf te spreken. Ben nu een keer of 4 naar Italie geweest en ik wil ook zeker nog een keer als ik de taal goed spreek. Hoorde alleen wel op de cursus dat we 3 jaar doen over de boeken, dus wil je alles leren, moet je 3 cursussen volgen. Ik weet dat er 5 zijn, dus dan zit ik er 5 jaar aan vast ... Tenminste, als het niet bevalt, stop ik ermee, maar tot nu toe is het leuk!!

Fijne avond nog!
:kus: Wendy
September 23, 2004 om 15:49
:dag: Aniet,

Leuk dat het zo goed is gegaan op de sportschool. Trek je niets aan van die strakke spierenbundels. Iedereen heeft eens een begin gemaakt. Maar je bent waarschijnlijk soepelerdan je gedacht had!

Oké, ik wacht je berichten van de volgende dag af!

:kus:
Erna
September 24, 2004 om 00:53
:hallo: aniet,

Wat goed zeg dat je naar een sportschool gaat! En al het begin is moeilijk. Ik sport nu al 3jaar en toen ik de eerste keer op de spinningfiets zat viel ik er ook zowat van af! Je moet jezelf realistische doelen stellen, kijk naar je hartslag want dat is de beste indicator. Vaak zijn die trainers op de sportschool van die fanatiekelingen... Als je te snel gaat, dan brand je af en heb je geen zin meer. Dus lekker rustig aan opbouwen en er de tijd voor nemen dan komt het helemaal goedie :banaan:

:kus:
katje
September 24, 2004 om 07:36
Hee aniet,

en heb je nu WEL spierpijn????? KOmt altijd pas een dag later hè!!!

Maar, denk maar zo je hebt er wel een hoop calorietjes mee verbrand, en dat was toch de bedoeling.

Die 7 ons raak je ook wel weer kwijt hoor ;)

Liefs :kusje: nathas
Onbekend
September 24, 2004 om 08:35
Hoi Aniet,

Goed dat je bent geweest. Meestal is dat het ook. Eerst de stap zetten om heen te gaan. Je hebt gemerkt dat het best lekker is om even je zinnen te verzetten op deze manier. Ik hoop voor je dat je het ook echt leuk gaat vinden zodat je straks misschien met veel plezier aan het sporten bent.
Juich maar niet te vroeg wat die spierpijn betreft, op een dag zul je er ook aan geloven. Alleen maar een teken dat je goed je best hebt gedaan.
Wat betreft het lopen in de regen. Dat is heerlijk. Volgens mij heb ik veel meer zuurstof als het regent. Na het trainen meteen douchen en ik voel me weer heerlijk voldaan.
Lieve groeten en succes Jeichien.....
Onbekend
September 24, 2004 om 09:06
En??? Nog steeds geen spierpijn?
Dan heb je het heeeeel goed gedaan (+)
Liefs :kus:

Amc
September 24, 2004 om 11:22
Even je prettig weekeinde wensen!! :kus:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan