Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Joyce1982 woog op het moment van schrijven 81.50 kg (bmi: 30.30).

Hallo allemaal,

Gisteren echt een :boos: dag gehad, het ging goed totdat terug kwam van het sporten en helemaal alleen was en ja hoor toen heb ik een ton pringels en een half pak bastonge koeken :vreten:
Gisteravond voelde ik me niet schuldig maar nu wel !!!!!!!!
waarom eet ik dat allemaal. en waarom niet gewoon 1 koekje en 1 handje chips nee ik moet een hele ton hebben en een heel pak. ik voel me zo stom.
gelukkig gister wel een uurtje krachttraining gedaan. en daarna lekker de film zus en zo gekeken. Dat was wel een lache film.

ik ga mijn kcal ook een beetje opvoeren wil minimaal per dag op 1000 kcal uit komen met gezonde dingen en ik mag 1 slimfast snack op een dag. dat is niet superongezond maar wel :smullen:.
ik vul ´smorgens mijn eettabel al in zodat ik kan zien of ik meer of minder kcal tot me moet nemen. vandaag zie ik dat ik er eigenlijk te weinig heb dus dat gaan we morgen verbeteren. ik wil ´smorgens eten als een koning, smiddags als een heer en ´savonds als een boer hahaha.

vanavond ga ik een uurtje of 2 extra :trainen:

sorry voor al die klaagzang maar het moest er even uit.

en hoe is het bij jullie gegaan ??

liefs joyce die zich :beschaamd: voor al dat :vreten: gisteren.


September 23, 2004 om 12:40
Hoi Joyce,

Laat je niet kisten he? Ik heb hetzelfde probleem hoor, kan geen maat houden. Geef mij 1 chippie en ik eet de hele zak. Vandaag weer een dag en gewoon doorgaan hoor.

Bedankt voor je berichtje in Mobi's :poes: dagboekje! Hij is nu vier ons afgevallen, dus het gaat goed (alhoewel hij nog steeds snoept uit Milo's bakje) ;-)

Groetjes van Ninon en kopjes van Mobi
September 24, 2004 om 11:57
Hey Joyce, niet zo weinig eten hoor! 1000 kcal en dan nog zware krachttraining ... ik denk dat je beter zit op 2000 kcal (en dit is serieus bedoeld!). Zeker aangezien je zware krachttraining doet, dat kán gewoon niet op zo weinig (maar wat wel?). Voel je niet schuldig over die eetbui, maar luister naar je lichaam en geef het genoeg gezond eten, voordat het zichzelf 'vanzelf' vult met ongezond eten. Echt waar, (veel) meer en regelmatig eten helpt als een tierelier tegen eetbuien :)

Ik heb trouwens weer op je mailtje geantwoord, ik hoor wel weer van je :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan