Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Geschreven door Smurfinnetje

zooo een nieuwe dag een nieuw begin! :)
op de sportschool eens rondgevraagd wat zij het beste vinden om af te vallen, nou hebben ze op onze sportschool de methode "boddieplan" wat het precies inhoud weet ik niet (maar zie www.boddieplan.nl)(of www.bodyactive.nl dat is de sportschool) Maar zij vertelde dus dat je om de 2 a 2,5 uur moet eten. Dit wist ik al... tenminste dat je regelmatig moet eten om de verbranding, je kachel omhoog te houden. Maar wat zij dus ook vertelde was dat je 's ochtends 4 (!) bruine boterhammen moet eten, bij de lunch 4(!) boterhammen en savonds flink warm eten... ze had het over 5 (!) aardappels (ik hoop kleintjes! :P) +/- 125 gram vlees en flink groenten. Tussendoor mag je dan fruit en yoghurt en eventueel peperkoek of iets dergelijks eten. Ik vond dit nog al wat... heb het vorige week al geprobeerd, maar het lukte me niet, ik zat echt tegen heug en meug de boterhammen op te eten.... Ik heb dus gister gevraagd of het ook wat minder mocht... het was beter van niet! Dus vandaag weer met goede moet begonnen aan dit "eet veel-dieet"! haha We'll see ik probeer het vol te houden en dan zien we wel verder... :)
ik ga me zaterdag pas wegen, en dan proberen 1x per week dus elke zaterdag ochtend te wegen!:) niet te vaak dus!
ik zal binnenkort ook mijn centimeters online zetten dat we dat ook bij kunnen houden! :)
Oja.. het kan zijn dat je door het vele eten eerst wat aan komt... maar dat zien we dan ook wel weer.
Je moet erbij wel goed bewegen, of sporten. Het liefst elke dag een half uur minstens... ik ga het proberen... maar of het lukt...? Het sporten wel... in ieder geval woensdags en zaterdags, wil de rest van de week ook wel... maar heb zo weinig tijd... :( maar ja komt goed! :) Positief blijven!

Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die ook zoveel (moeten) eten en goed afvallen of juist niet?? Ik hoor graag jullie ervaringen daarover!
in ieder geval een fijne dag en tot gauw weer

Liefs Smurfinnetje

September 23, 2004 om 05:07
thanx
ik ben zelf ook erg benieuwd hoor... als je in ieder geval begint met regelmatig eten dan zal het (hopelijk) ook wel lukken? En goede moed houden natuurlijk! :)

liefs Smurfie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan