Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Mama woog op het moment van schrijven 71.50 kg (bmi: 25.64).

Jammer maar helaas, niet onder de 71 vanmorgen, maar wel onder de 72 weer gebleven. Als ik naar mijn grafiek kijk zie ik toch dat de pieken steeds iets minder omhoog schieten, dus ergens zal binnenkort toch een keer dat moment komen dat ik in de 70-ers kom. We gaan maar gewoon door, en ergens is het ook wel een beetje mijn eigen schuld hoor, ik had nog een stuk metworst in de koelkast liggen, en ik was toch echt bang dat ik die binnenkort de ton in kon gooien omdat ie overdatum zou zijn. Dus, gisteravond een paar stukjes afgesneden en lekker opgepeuzeld. Vervolgens geef ik de bus pringles aan mijn jongens om ze lekker op te smikkelen. Dan hoef ik dat per slot van rekening niet meer te doen :D , maar kon er dus heel moeilijk van af blijven en plotseling zaten er toch zomaar een paar in mijn mond :nono:
Nou ja, ik ben vanmorgen al weer naar de sportschool geweest. Heb 25 minuten gefietst en maar liefst bijna 10 km. afgelegd. Voor de rest zal ik me vandaag maar eens netjes houden, dus niet meer snaaien, en het waterflesje aan de lip.
Tot morgen.

September 23, 2004 om 05:25
Boefje!! Nee hoor, kan een keer gebeuren... Hoop dat je binnenkort wel onder de 71 zit!! En dan ook niet te lang hoeft te wachten om onder de 70 te zitten... Ik zal je missen in het cluppie van de 70-ers!! Heel veel succes vandaag!!

:knuffel:
Mijke
September 23, 2004 om 05:26
We waren gelijktijdig aan het typen!! Maar ben druk door wat minder leuke dingen... Mensen die ban kwijt raken enzo... Zou het liefst de emoties een pleziertje doen met een stukkie chocola... Maar dat heb ik gelukkig niet in mijn bureaula!!

:kus:
Mijke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan