Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Lisa84 woog op het moment van schrijven 52.50 kg (bmi: 19.28).

Ik voel me vandaag verweg... De hele tijd loop ik diep in allerlei gedachten verzonken en voel me een beetje loom, alsof ik vanochtend nooit helemaal wakker geworden ben.
De herfst is begonnnen en ik moet zeggen, ookal zie ik erg op tegen de kou die hij meebrengt, ik vind de herfst een prachtig jaargetijde, diepzinnig, inspirerend.
In mijn leven zijn nog vanallerlei onafgesloten hoofdstukken, die terwijl ze wel tot het verleden behoren, toch verder spelen op de achtergrond.
Ik heb een tijd gehad dat het zo moeilijk ging allemaal dat ik niets meer aankon. Dingen die pijn deden heb ik toen weggeschoven, genegeerd, puur om het feit dat ik het niet meer erbij kon hebben. Die dingen spelen nu op.
Ik heb de neiging ze alsnog uit te pluizen, ze tot een goed einde te willen brengen. Ik schrijf stukken, ellen lange brieven aan mensen die ik wil bedanken, aan wie ik me wil verontschuldigen, die ik wil zeggen dat ze destijds de schuld van dingen op mij hebben geschoven die niet mijn schuld waren. Ik vertel ze hoe ze er niet voor me geweest zijn (ookal vonden zij van wel), ik zeg hoe oneerlijk het was om van mij te verwachten dat ik normaal mee deed, terwijl ik dat niet kon.
De meeste brieven belanden welliswaar in laden en kasten, omdat ik ook weet dat het te laat is, of te vroeg om deze dingen te bespreken. Dat mensen er niet op zitten te wachten.
Ik ploeter nog steeds, maar heb nu tenminste het idee dat ik voort kán ploeteren.
Ik ben het ploeteren gaan waarderen, omdat de wereld verandert in een hel als je dát zelfs niet meer kan.

Lisa.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan