Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Cecilia woog op het moment van schrijven 61.40 kg (bmi: 24.91).

Ik ben blij, en het heeft niet eens iets met mijn gewicht te maken (nou ja zijdelings dan). Moest voor een gala-feest over twee weken iets feestelijks hebben. Dat is doorgaans een kleine nationale ramp, immers ik ben klein van stuk en als ik aan de bovengrens van mijn gewicht zit is dat toch minstens maat 42. Nou dar is meestal weinig feestelijks aan.
Enfin, wilde vanmiddag maar eens gaan shoppen bij Addy van den Krommenacker, die kleedt allerlei celebrities en doet ook wat voor het programma "make me beautiful". Had ook zo verwacht dat de kledingstukken daar niet te betalen zijn.

Echter onderweg naar Addy kwam ik in een winkeltje, en daar ben ik al geslaagd. Het is uiteindelijk een lange paarse rok geworden van taftzijde, met een zwarte top met lange mouw, voor geknoopt, V-hals, tikje decolleté (maar dat kunnen wij rondborstige vrouwen wel hebben) tikje glans. Ik vond het wel geslaagd en leek volgens mij ook wel slank. Prijs niet Addy, maar toch nog wel fors. Zeker in aanmerking genomen dat ik de rok zal hooguit een enkele keer zal dragen. De top kan wel wat langer mee.

Over het gewicht heb ik het nog even niet. Het dalen lijntje is nog niet ingezet.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan