Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Geschreven door Lindy

Wat een schijtweek deze week zeg.

Nou het begon natuurlijk al met die ellendige SCHIJTbeestjes die nu wel zo'n beetje zijn verdwenen. Tja en dan wordt het maandag..de wekker gaat en je denkt SCHIJT ik heb gewoon geen zin, nou heb ik dat wel vaker op maandag, eerlijk gezegd kan ik wel janken op maandagmorgen.:kwaad:
Eigenlijk voelt de maandagmorgen een beetje als een JET-LAG...je voelt je verrot omdat je in het weekend gewoon heel laat gaat slapen.
Nou dan kom je op je werk..en dan heb je daar zo'n SCHEIT STAGIAIRE..die denkt dat ze zelf iemand is die daar boven alles regelt..tjonge jonge zeg, nou die moet je dan eerst ff op d'r plek zetten, vriendelijk maar toch duidelijk laten weten wat je rol als stagiaire is...Afijn..gaat die Hazes ook nog eens dood..SCHIJT zeg, dat vind ik nou echt jammer,maarvoor mij een teken dat ik NU moet gaan werken aan mezelf, want ik wil wel graag ouder worden dan 53!
Afijn..ga je op de weegschaal staan ben je een kilo zwaarder dan zondagochtend..schijterdeSCHIJT nog eens aan toe...
Trek je je nette kleding aan..en ja hoor valt die SCHIJTREGEN zo maar naar beneden..heb je dan pech of niet..
Wil je een lekkere dure vakantie boeken voor de kerst is zo'n beetje alles al weg..SCHIJTVAKANTIE..maargoed..één ding is zeker morgen is het alweer vrijdag..zo'n heeeeeeerlijke dag, alle mensen lijken gezelliger(of doen ze aardiger terug omdat ik alle vrolijkheid uitstraal??)Morgen is het vrijdag, en dan gaan we lekker shoarma eten..zo die staat..dat wordt genieten.
We gaan d''r voor meiden!Op naar het weekend..we zijn d'r bijna..geniet nu, val nu af, leef nu gezond, dan leef je misschien wel 10 jaar langer..YESSSSSS ..:DSCHIJT......... vliegt er hier net zo'n SCHIJTMUG langs mijn oren....:kwaad:


:D Lachen toch hoe ik af en toe gek wordt van mezelf...haha :D

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan