Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 23, 2004

Geschreven door Erna

vandaag nog weer streng geweest voor mezelf: collega was jarig en er was een keus uit heerlijke vlaaien... Mijn ogen hebben genoten, mijn maag heeft echter vergefs geknort. Stoer van mezelf.

Morgen wordt weer een dag met verleidingen: personeelsuitje. Om kwart over zeven oet ik de deur al uit en 's avonds na 22.00 uur terug. Betemming onbekend! Eten en drink inbegrepen........ik zal me (hopelijk) weten te beperken!

Duim voor me dat ik verstandig blijf eten en de verleidingen weerstand kan bieden.

:dag:
Erna

September 25, 2004 om 11:34
Hoi Erna,
En?????? Was het een uitje met overnachting soms? Lig je nu met al je collega's in de bedstee. Vinden ze thuis vast niet goed. Ik ben wel heel benieuwd wat jullie hebben gedaan en waar jullie zijn geweest. Ik zit zelf ook in de personeelscommissie, dus alle uitgaantips zijn welkom.
Fijn weekend!
:kus:
September 26, 2004 om 15:08
Hoi Erna,
Leuk dat het personeelsuitje een succes was. Lekker gegeten en gedronken? Dan is een rustig weekend wel op zijn plaats. Ik heb me ook goed in kunnen houden deze dagen. Morgen weer aan het werk, dus vanavond er maar vroeg in. Morgenavond ga ik voor het eerst naar aerobic, heb ik me voorgenomen. Ben benieuwd!
:kus:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan