Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Sophia woog op het moment van schrijven 95.20 kg (bmi: 35.83).

goedemorgen! ik ben al sinds 5.30 wakker, waarom? geen idee, ik vind het zelf ook belachelijk vroeg! volgens mij is het zandmannetje zuinig geweest met slaapzand... :kwaad:

ik ben gisteravond naar de feest-commissie-vergadering geweest en wat een creatieve dingen worden er weer bedacht om het een leuk schooljaar te maken! :banaan:

doen jullie nog een beetje aan de lijn? of hebben jullie net als ik de zelfgebakken stuk appeltaart gisteravond opgegeten?
:kus:

September 25, 2004 om 02:33
Hoi,

Ik doe nog steeds aan de lijn hoor. Alhoewel ik niet altijd dingen laat staan. Maar met de WW hoeft dat ook niet (maar dat merk je dan toch weer aan de weegschaal). Mijn gewicht is weer een weekje blijven hangen, maar vanochtend zag het er toch weer positief uit.

Ik ben me vast aan het voorbereiden op zondag. Dan ga ik met een vriendin Lasagna maken. Erg slecht voor me, maar zooooo lekker. Dus dat wordt een soepje vanavond bij het avondeten. Ook best lekker hoor op z'n tijd.

Het zandmannetje struint trouwens bij ons thuis rond, want mijn dochtertje en mijn man zijn nog steeds bewusteloos.

Maar ik ben klaar wakker en ik ga nu naar de sportschool om mijn dag goed te beginnen.

Veel plezier vandaag.

:kus:


Nanda
September 25, 2004 om 02:39
lijn...lijn... vind het eigenlijk wel best met die lijn, maar dat die roomsoesjes gister niet echt lekker waren was toch wel handig.... :D

heb gister niet eens zo veel gegeten, maar wel lekker! Maar ja, dan komt de koffie en staat er nog een flesje met een laagje Baileys en op 1 been kun je niet lopen...

Al met al val ik dus al twee maaanden niks meer af, maar ik vind hte al prima als ie zo rond de 70/71 blijft hangen hoor!

Wat gaan jullie voor leuks doen dan op school?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan