Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Pien woog op het moment van schrijven 106.60 kg (bmi: 34.41).

Het ziet er goed uit. Vanochtend 90,1. nog 2 dagen om 2 ons af te vallen. Maar morgen ga ik nog lekker zwemmen en vanavond nog Pilates als ik puf heb, dus het zit er in. Ik moet voor woensdag in ieder geval onder de 90 zitten. Mijn vriend zou mij namelijk trakteren op een dagje sauna en die staat voor woensdag gepland. En als ik dan niet onder de 90 zit, heb ik het eigenlijk nog niet verdiend.


September 24, 2004 om 03:55
Je hebt het dubbel en dwars verdient!! Dus gaan met die banaan!! Wel lekker dat je met je vriend kunt gaan!! De mijne wil nooit mee... Dus ik ga met een vriendin... Maandag 4 oktober ga ik weer!! Kan me er nu al weer super op verheugen!! Veel plezier dit weekend en zwem ze!!

:kus:
Mijke
September 24, 2004 om 04:28
Ik heb hogere hotelschool in Den Haag gedaan... En jij?? Verder kom ik uit een echte horeca familie... Wil graag een combinatie van zowel restaurant als hotel en nog wat aspecten!! Maar alles heel klein en gezellig... We zijn er nu in gedachten en op papier mee bezig, maar het echte starten zal nog wel een jaar of 2 op zich laten wachten!! Naar welke sauna ga je woensdag?? Ik heb er al heel wat gezien, maar ben altijd benieuwd naar nieuwe sauna's en ervaringen van anderen!!

:knuffel:
Mijke
September 24, 2004 om 04:54
Erg leuk!! Zegt de naam Mark de Vries je dan iets?? Hij heeft ook Leeuwarden gedaan en met hem heb ik op middelbare school gezeten... Ik heb ook een tijdje indirect met de horeca te maken gehad. Heb ruim 3 jaar bij trainings en onderzoeksbureau te werkt. Erg leuk!! Mis de horeca ook verschrikkelijk (zit nu bij een organisatie die niets met horeca te maken heeft). Maar dat leer je pas over jezelf als je er al uit bent!! Mams heeft een restaurant waar ik dus ook heel regelmatig ga 'hobbieen' (schrijf je dat zo). Bleiswijk is erg groot!! Super zout waterbad buiten. Echt bizar, blijf je dus drijven!! Voor mij is het iets te groot... Ze hebben er in het weekend vaak van die arrangementen en groepen die bijvoorbeeld vrijgezellenfeest houden. Beetje druk, maar misschien heb je er op een doordeweekse dag geen last van!! Maar het is en blijft een super plek om je te ontspannen!! Veel plezier en ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Klein vraagje nog... Woon je ook in Zuid-Holland dan??

:knuffel:
Mijke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan