Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Jootjuh woog op het moment van schrijven 83.70 kg (bmi: 24.99).

Bah bah

Gister een rotdag gehad ! Het begon zo goed, toen ging ik de stad in, kocht sigaretten en een rolo en cote d'or voor ik er erg in had, en meteen opgegeten ook nog..later dacht is toch al verpest heb ik nog twee broodjes gegeten met pindakaas en hagelslag....en dan ga ik vanav ook nog bij een vriendin eten, zaterdag uit lunchen uit eten en zondag ook.....hopeloos allemaal....zo lukt het me nooit !

September 24, 2004 om 04:08
Hey, dat is niet de bedoeling... Hoe komt het nou?? Even een dag niet lekker in je vel?? Ik herken het wel hoor... Ben ook beetje 'bang' voor dit weekend... Vandaag sterfdag van mijn zusje en maandag begrafenis dag... En dan heb je toch je extra emotionele momenten... Maar ik weet dat ik me rotter ga voelen op het moment dat ik ga eten!! En daar heb ik dan ook geen zin in... Als je meer support nodig hebt, hoef je het maar te zeggen!! Ik kom je stalken tot je erbij neer valt!! Totdat je je eerste streefgewicht hebt gehaald zit ik je achter je vodde... Maar als het het tegenovergestelde effect heeft, hou ik me heel koest hoor!! Kom op meis, je hebt al dubbel en dik bewezen dat je het kunt!!

:kus: & een dikke :knuffel:
Mijke
September 24, 2004 om 04:11
:nono:

Maar wat gebeurd is is gebeurd en nu weer NIET snoepen! Uit eten gaan kan je ook gezond doen hoor. 2 Voorafjes ofzo. Je begint maandag gewoon weer met een schone lei!

Geniet van je weekend!

liefs, Simoon
September 24, 2004 om 04:48
:petjeaf: Hardstikke goed dat je jezelf kleine doelstellingen oplegt!! Dat motiveert tenminste als je weer een doelstelling gehaald hebt!! Misschien moet je het nog kleiner maken... Allereerst 82,5 en dan met 2,5 kilo naar beneden... Denk er maar eens rustig over na!! En tuurlijk weeg je op je volgende verjaardag 70 kilo!! Daar gaan we met z'n allen voor zorgen!!

Dikke :knuffel:
Mijke
September 27, 2004 om 04:52
En... Hoe ben je het weekend doorgekomen??

:knuffel:
Mijke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan