Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Geschreven door Jacqueline

Hoihoi!

Nou eindelijk weer 's een berichtje in mijn dagboek! De afgelopen week ben ik amper in de gelegenheid gekomen om op internet te gaan. Mijn vriend was eigenlijk hele avonden bezig voor z'n werk. :S Maar nu ben ik er dus weer!

Ik had wel mijn gewicht van de afgelopen dagen onthouden en in het grafiekje gezet. Dat schommelen de hele tijd, daar word ik een beetje gek van. Maargoed, nu is het lijntje weer lekker naar beneden. :afgevallen:

We zijn nog steeds drie keer in de week aan het sporten en ik eet nog steeds heel keurig. Deze maand moet ik op de -6 zitten, in totaal 6 kilo afgevallen dus. Dat ben ik op dit moment, maargoed een paar dagen geleden ook en toen zat er toch weer een piek tussen in. Dus ik wil echt voor een hele week ofzo op die -6 zitten en dan heb ik het doel behaald vind ik! :weegschaal:

Verder alles goed ook met jullie? Hartstikke bedankt voor de berichtjes weer! Ik ga ook even op jullie sites kijken nu! :)

:doei:

September 25, 2004 om 04:52
Hoi Hoi,

Ik zie dat de weegschaal op -6.4 kilo staat? Volgens mij heb je je tussendoor-doel van 1 oktober dus netjes gehaald! (+)
Ennuh, ik vind mezelf nog steeds wel dik hoor! Ik weet dat het stukken minder is als voorheen, maar ik heb echt nog wel het idee dat er met gemak 15 kilo vanaf zou moeten kunnen...
Maar misschien dat mijn hersenen nog een paar kilo's achteloopt, zodat ik mezelf dikker voel als dat ik daadwerkelijk ben...

:knuffel: Saskia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan