Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Angelique woog op het moment van schrijven 59.90 kg (bmi: 22.82).

Gisteren tot 16u zonder telefoonlijn geweest, dus heb ik de hele dag niet op de site vertoefd, maar vandaag zijn we er weer hoor.
Heb gisteren héééééél zwaar gezondigd. Alweer friet gegeten en ik zal de schuld maar aan mijn gezin geven. Kwam thuis van het werk en de kinderen hadden zo zin in friet ( ja voor hun was het alweer een tijdje geleden) en dan kan ik ook niet weerstaan. Heb welliswaar maar een kleintje binnengesmikkeld, maar het resultaat is op de weegschaal toch alweer overduidelijk. En dan te weten dat ik daarna nog een half uur op de crosstrainer 3kcal heb verbrand en daarna nog 1,5 uur ben gaan baantjes trekken. Toen ik om 23u in mijn bed dook was ik dus stikop en geslapen dat ik heb. Heerlijk.
Nu alweer een w-e in het verschiet en echt positief is dat nooit voor het gewicht. Veel minder regelmaat en in het w-e heb ik echt moeite met die 2 liter water binnekrijgen op één dag. Maar ik ga mijn best doen, ik wil op 1 oktober 58,5 wegen.
Groetjes iedereen, leuk w-e en doe jullie best hé!!!

Onbekend
September 24, 2004 om 10:44
Foei toch :) Maarre.. ik dacht dat ik fanatiek was met sporten. Maar jij kan er ook wat van! Misschien heb je meer spieren gekweekt en ben je daarom iets zwaarder? Dan telt het niet mee voor de weddenschap he (:vertel:)
Succes die w-e!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan