Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Riemke woog op het moment van schrijven 76.50 kg (bmi: 25.56).

Nog net boven de 76.
Maar gisteravond frietjes gegeten (de boontjes waren al klaar, en de aardappels nog niet eens geschild, niet handig). Omdat die bij de snackbar gehaald moesten worden toch ook maar een kroket dan...voor een keertje :)

Toch vind ik dat veel minder lekker dan vroeger. Gelukkig maar!

In ieder geval vrij laat en dus ook zout gegeten, dus misschien dat ik stiekem wel 75.iets ben, maar dat ik nog teveel vocht vasthoud hihi

Eigenlijk slaat het natuurlijk nergens op, die cijfertjes. Ik vind het steeds leuker om naar mezelf te kijken, merk dat er vet verdwijnt, kleding ruimer komt te zitten, dus wat nu, 76.1 of 75.9 ??
Mensen zitten soms toch wel een beetje raar in elkaar :S

Gisteren even op het roeiapparaat binnen getraind, en een half uur buiten in de regen. Gelukkig dat we direct weer teruggingen, want het sloeg natuurlijk nergens op:)

Vanavond Winsor Pilates, en een magere maaltijd. En verder nog ruim een liter water vandaag.

Wat wel heel leuk is: ik kan straks naar het postkantoor een pakketje ophalen. Dat is een cursus van de NTI. Heb ik heeel erg veel zin in.
Cursus/opleiding binnenhuisarchitectuur.. Lijkt me echt geweldig!!
En ook iets heel anders dan mijn huidige werk (tester bij een internet-bedrijf) Nu gaat het me niet zo zeer om het diploma maar om de cursus zelf. Dus ik ga zo lekker eerder van werk, dan weet ik zeker dat ik nog op tijd bij het postkantoor ben :D

:dansenvangeluk:
JOEHOOEEEEEEEEEE
:dansenvangeluk:
Riemke

September 26, 2004 om 06:04
He... we zijn evenzwaar: 76,3!
maar het is that time of the month... dus ik weeg me maar even niet tot woensdag of zo (als ik dat kan tenminste, maar ik heb kunnen oefenen de laatste weken)

leuk hoor die cursus, ben je meteen begonnen nu je het in huis hebt?
De cursus was leuk en interessant. Van Zweden niet heel veel gezien. We zaten in een buitenwijk van Stockholm (hotel stond tegenover de grootste Ikea ter wereld). 2x Downtown geweest, maar toen met de bus voor de deur van het hotel/restaurant waar we gingen eten afgezet, dus alleen uit de bus nog wat kunnen zien. De stad ziet er wel "statig" uit met veel statige oude gebouwen en het was erg schoon overal.
1x gegeten in het Grand Hotel... errug chique hoor (en lekker!)

Vanaf morgen begint het normale levendje weer, dus hoop nu eindelijk eens een stukkie naar beneden te duiken, zit nu al een maand tussen de 76 en 77

:dag: Brigitte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan