Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 27, 2006

Wombat woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 21.05).

Zo! Die extra kilo is er weer af :P
Een paar ochtendjes op de hometrainer (spannend boek verslonden) en vanmorgen weer mijn rondje strand gerent en geen koekjes bij de thee doen wonderen :D

Nu weer zorgen dat ik er een kilootje onder kom en ik ben weer helemaal tevreden.
...........................:aussie: :kangaroe:

June 28, 2006 om 04:11
Hoi Wilma,

100% vliegen betekent dat je volgens een omrekentabel in verhouding net zo zwaar aan het werk bent als bij een 40-urige werkweek in een regelmatige baan (zeggen ze).
De onregelmatigheid (nachtvluchten) en tijdsverschillen leveren echter wel extra rust op na mijn vlucht :zzz:, dat wil dus zeggen dat als ik naar de USA vlieg (meeste vluchten ben ik ongeveer 48 uur na vertrek weer terug) ik minimaal 3 dagen na aankomst vrij ben door het tijdsverschil en de nachtelijke uren. LA geeft zelfs 5 dagen vrij :US:
Ga ik uit van korte vluchten, niet al te ver, dan maak ik ongeveer 1 vlucht per week (dus slechts 48 uur van huis). Zijn het langere vluchten (de ruime week weg naar Bangkok, waarbij ik 2 x vanuit Bangkok op en neer naar Taipe vlieg), dan heb ik een dag of 6 vrij erna. Dus ik maak 2 tot 4 "omlopen" per maand, waarbij ik wisselende tijden van huis ben. Snap je het nog?

Eten in restaurants, hotels etc. :dineren: blijft moeilijk, ondanks de tips. Sommige landen hebben nu eenmaal niet wat je graag wilt. Vandaar dat ik ipv nassi als ontbijt (leve de tijdsverschillen) vaak kies om mijn eigen brood en light kaas mee te nemen. Scheelt weer een beetje. Fruit is gelukkig vaak in overvloed overal te vinden :exotischfruit:

Op Australie vliegen wij helaas niet meer, maar het is wel de planning dat mijn hubbie en ik volgend voorjaar richting Australie komen, als vakantie en om kennissen op te zoeken! :aus2:

Fijne dag,

Stess :skydive::
June 28, 2006 om 06:12
Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter.

Maar bij jou gaat het altijd geweldig. Kilootje eraan, zo weer weg, toppie joh!

Bedankt nog voor je berichtje!

groetjes caro
June 28, 2006 om 11:14
He Wilma :aus2: !

Ja ik probeer even te stabiliseren een paar weken maar moet zeggen dat ik dat nog moeilijker vindt dan ik dacht!
Er is door verschillende etentje en bbq's nu 2.5 kg bijgekomen en die wil ik er volgende week woe. weer afhebben!
Vanavond weer een BBQ van mijn werk (teambuildingsuitje) en zaterdag nog een feest van mijn zus en zwager....

Ik wil volgende week woe. hetzelfde bij de WW wegen als de laatste keer en zeker niet een PLUS op mijn kaart krijgen!

Daarna ga ik er weer vol voor. We gaan nl. 8 juli met vakantie en kamperen drie weken nederland. Ook daar ga ik wegen bij de WW en vorig jaar was ik er ook (toen - 15 kg) en ik wil de coach daar graag ontmoeten, was een heel leuk mens en ik hoop dat ze er nog is, ze zou met pensioen gaan maar wanneer wist ze toen nog niet. Ook vind ik het wel een kick om de coach daar te laten zien dat ik nu nog steeds bezig ben en wat ik in het afgelopen jaar ben afgevallen.

Veel mensen vinden het gek dat ik juist in de vakantie wil afvallen maar ik beweeg gewoon meer in de vakantie en zwem elke dag minimaal een kilometer in het meer. We staan met onze caravan aan het meer! Liefst smorgens vroeg, zo plons het koude water in nog voor het ontbijt en dat is een superbegin van de dag! Zo jammer dat ik geen 25 meter zwembad in de tuin heb of een openzwemwater op 1 minuut van ons huis. Ik loop ook veel meer op de camping en eet veel fruit en salade en kook veel met de skottelbraai (soort van wok) buiten.

Van mijn vriendin heb ik een superdeluxe stappenteller gekregen met kcal meter en die wil ik ook in de vakantie gebruiken om te kijken hoeveel ik nu loop. IK ben geen wandelfan maar mijn vriendin wel en zij wil mij graag aan het nordic-walking krijgen. Aangezien ze ook op de camping staat in dezefde periode zal ze mij wel meesleuren het bos in om te wandelen..haha!

Goed dat jouw kg er weer af is meid, en nu nog eentje "voor de extra"zoals wij hier thuis zeggen, dan heb je weer wat compensatie..

Leuke foto van jou trouwens, je ziet er echt super uit en ik weet zeker dat je maatje 36 zult houden hoor! Je bent voor mij een voorbeeld!

Liefs,
Wendy

PS heb mail van Vera gehad!
June 28, 2006 om 17:44
heej wom!
had al verwacht dat je die kilo zo snel weer kwijt zou zijn, want als je het zo snel aankomt, kan het onmogelijk vet zijn ;) veel vocht vast ook! ik zal snel even langer reageren, maar nu kruip ik mn bedje in, naast mn VRIENDJE!! echt zooooo fijn dat ie er weer is :D hij vond perth en omstreken trouwens een van de mooiste plekken van aus ;) dat je het even week!

enne... ik ben idd die in het midden.. heb er maar even een vergroting bij gedaan nou ;)

dikke kuzz
June 29, 2006 om 15:26
Hoi Wombat! :dag:

Bedankt voor je reactie op mijn site. Ondanks het guzel, ben ik niet Turks. Maar ik had (heb? we weten het nog niet) een soort van Turkse lover, vandaar. Leuk dat je in Australië woont. Mijn vriendin is er net heen verhuisd en volgend jaar kom ik eens een kijkje nemen in kangaroo-land. Ze woont in Sydney met kids en man. Erg leuk om haar verhalen te horen.

Maar wat een mooi gewicht heb jij zeg, sjonge. (+) Ik heb nog even te gaan... Maar goed, eigenlijk ben ik al meer afgevallen dan jij :) Ben er best trots op, maar ik voel me inderdaad niet altijd supergezond. En nu ben ik weer bang dat ik té gezond leef. Af en toe moet er wel iets 'vets' in, denk ik. :snack:

Succes met afvallen en hardlopen (goed zeg!), goodday mate!

Nathalie/Guzel
:bye:
June 29, 2006 om 18:13
Hi Wilma,

Heb geen idee wat potroasts zijn, geroosterd vlees? Net zoals de Engelsen op zondag? Ha, kan je overtroeven: ík heb verse koriander in de tuin, nanananah !! Maar ja, jij hebt basilicum wat het in ons klimaat niet wil doen buiten. Ik heb een heus kruidentuintje ingericht in de tuin waar ik dagelijks van pluk! Ben gek op koken en doe dit het liefst met verse kruiden.

Jah, van dat fruit zou ik ook wel willen: het hele jaar door exoten! In de winter is hier de keus maar beperkt en als het er is waanzinnig duur!

Wat leuk, wat jij kent van het fruit hebben wij hier met bloemen! Hier in de bollenstreek vind je geregeld onbemande kraampjes met bloemen bij de oprit van een kweker. Er hangt dan een bordje wat ze kosten met daarnaast een bakje waar je het geld in kunt doen! Je ziet, niet helemaal verziekt hier in Holland. Alhoewel, dit weekend had ik Muis 20 euro gegeven om naar de Mac te gaan (had niet kleiner bij me). Het kind had de rest van het geld, 16 euro, in haar tas in de kleedkamer gedaan. Ze voelde blijkbaar dat het niet pluis was, want toen zij ging kijken voordat de voorstelling begon was het geld weg! Dat vind ik dus heel erg triest! Een bekende is het natuurlijk geweest die haar eerder met het geld heeft zien lopen of misschien zelfs gezien dat ik het haar gaf!

Ja zeg, dus dat Australien ijs heeft dus niets met Australië te maken? Nou jah, het is in ieder geval wel heel erg lekker, dacht al iets van pralines in geproefd te hebben!

Fijn dat je je extra kg kwijt bent! Even eronder komen en je bent weer op balans, net als ik! Haha, het balanceren gaat ook hier heel erg goed! Niet alles blijk je af te kunnen dwingen, lijf en psyche zijn het niet altijd met elkaar eens.......

Fijne dag nog verder; hier is het weer stralend; moet morgen nog een hele dag werken; ’s morgens vroeg met ‘zus van vriendin’ naar zitting: vriendendienst…….

Vandaag in ieder geval weer kunnen fietsen naar het werk!

Fijn weekend en tot schrijvens, :yess:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan