Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Snaai woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 28.41).

ja hoor, of ik soms voor en na elk koppie kofje me woog en ga zo maar door.
natuurlijk, dat moet toch?

ik heb gisteren mijn nieuwe speeltje ontvangen. een apparaatje dat in direct contact staat mett big brother en controlleert of ik beweeg, hoe lang ik beweeg, hoe snel ik beweeg, enz. het ding zit om mijn linkerarm en 'de' satelliet geeft alle informatie door, net als bij een navigatiesysteem. voor belangstellenden: de navman R300.

ik zal voortaan in mijn sportdagboek de resultaten ervan vermelden: de afstand, de tijd en de calorieen. vandaag was het 5.44 km in 36.34 minuten en 509 kcal

onderweg een leuke opsteker. rond 6.45 uur holde ik een beetje rond en kwam langs een meneer met een hondje. zijn opmerking deed me goed:

ZO, JE HEBT ECHT EEN METAMORFOSE ONDERGAAN .........

straks ga ik met buurtbewoners de eerste buurtwandeling doen. ik merk wel hoeveel deelnemers er zijn. er stond gisteravond een berichtje in de plaatselijke krant Almere Vandaag, dus wie weet.

Hans

June 28, 2006 om 09:05
Hans,

meten is weten !

Groetjes,
Jacq
June 29, 2006 om 03:58
En heb je gisteren lekker gewandeld....toch niet stiekum aan het oefenen voor de 23e....

Ik heb in elk geval het gehele parcours uitgezet. Waarbij een koffiestop (plaspauze) en een lunchstop (2e plaspauze) zijn ingelast.....en we ook nog langs het zweefvliegveld komen....daar kunnen we ook heel even stoppen om het gesuis aan te horen en dan terug richting parkeerplaats.

Ik hoop dat we nog meer wandelaars lekker kunnen maken met het mooie zeeuwse landschap en anders gaan we lekker met zijn 2en op uit. Hoop alleen niet dat het 35 graden is, want dan zal het waarschijnlijk toch een stuk zwemmen worden. Al is het maar voor de verkoeling...

ps....nog welkom terug....
June 29, 2006 om 15:48
Hoi Hans,

Dat wordt dus sowieso gezellig. Ik ga morgen in mijn column een mooie routebeschrijving geven in de hoop dat er nog wat mensen zich geroepen voelen om het zeeuwse landschap mee te ontdekken.

:hug:

chantal
June 30, 2006 om 07:52
We rijden in 1,5 uur naar Schiphol......dan moet jij de rest nog even berekenen....

:hug:

chantal
July 2, 2006 om 02:15
Zo zie je maar weer dat ik er helemaal niet meer aan gewend ben om uit te slapen of later dan 7 uur wakker te worden. De afgelopen dagen was het trouwens half 6. Iets dat niet aan Fleur lag, maar geheel aan mijzelf. Ik was gewoon wakker. Heel vervelend. Gisteren ben ik maar opgestaan en de keuken en de woonkamer gaan opruimen en vandaag heb ik mezelf gedwongen om in elk geval tot 7 uur te blijven liggen.

Maar ik ben wel heel blij *O* dat het voor me overhebt om dat 'takke-end' te rijden...

:hug:

chantal
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan