Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

PleunAB woog op het moment van schrijven 63.10 kg (bmi: 22.90).

De weegschaal ging weer íetsje omhoog vandaag: 63,1. Maar dat is prima. Het gaat ook niet altijd alléén maar naar beneden!! Bovendien vind ik dit wel een mooi uitgangspunt om mee op vakantie te gaan! Ik kan weer heel veel zomerkleren aan, dus ik heb keus genoeg en het ziet er ook allemaal nog eens netjes uit. Als het me lukt dan wil ik aan het eind van de vakantie het liefst nog netjes op of onder de 64,0 zitten, maar ik wil in ieder geval onder de 65 blijven!!! Afvallen in de vakantie daar ga ik maar niet van uit en als het toch gebeurt dan is dat voor mij een hele aangename verrassing waar ik heel blij mee zal zijn! :-D

Vanmorgen ontdekte ik trouwens iets geks over mijn 'oude' mechanische weegschaal... (Ja, die heb ik nooit weggegooid toen ik een nieuwe digitale kocht... Want als de batterijen het gaan begeven dan kan ik toch even controleren of het gewicht wat de digitale aangeeft wel min of meer klopt... :S Ben een beetje gek, maar wel onschuldig hoor! ;)) Bij gewichten boven de... nou laten we zeggen 65 kilo, geeft die mechanische weegschaal hetzelfde aan als de digitale. Maar nou ik bij de 63 ben beland merk ik dat mijn mechanische weegschaal (zelfs als hij iets aan de pluskant van de 0 staat) mij heel vrolijk 62 laat zien!!! Dat verklaart waarom een aantal kleren mij nu beter zitten dan vroeger toen ik dacht dat ik 63 kilo (op de mechanische weegschaal dus!) was!!! Dat scheelt dus gewoon een kilo!! Verrassend.... En ik maar denken dat mijn mechanische weegschaaltje een uitzonderlijk exemplaar was, omdat die géén afwijkingen vertoonde met de digitale... :-D (Had me zelfs al eens afgevraagd waarom ik in godsnaam een digitale had gekocht! :D:D:D) Dat krijg je ervan als je 's ochtends even niks beters te doen hebt dan je weegschaal te controleren... ;)

Vandaag is lekker mijn laatste dag voordat mijn vakantie begint!! Morgen lekker vrij en dan ga ik de laatste wasjes draaien, de tuin en het huis een beetje aan kant brengen (dan is de schok bij het thuiskomen niet zo groot... :D:D:D), de vakantiespullen opzoeken, alvast wat inpakken, etc. En dan op vrijdagochtend wordt alles ingepakt en ingeladen en als Bram om kwart voor 12 uit school komt dan proppen we onszelf nog even in de auto en dan vertrekken we!!! Heerlijk! Helemaal met de weersverwachtingen voor het weekend: mooi zomers weer... Dat komt helemaal goed met onze vakantie!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan