Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

:goedemorgen:

Ik ben alweer terug van 3 kwartier rennen. En het was alweer behoorlijk warm. Nu ff afkoelen en dan :douchen:

Vanmiddag weer werken en morgenvroeg ook. En dan gaat het gebeuren....
Deze dame heeft gisteren verf-spulletjes gekocht:kunstenaar:
Nee, niet om stillevens te schilderen, maar de kozijnen hebben dringend een nieuwe verflaag nodig. En aangezien manlief bijna nooit thuis is moet ik zelf de ladder maar op!

Gister ook nog even bij Ikea geweest. Ik heb me ingehouden. Een keukentrolley (daarom ging ik erheen), een knoflookpers en een spatel. Ohja en een pluchen bal voor de hond. Dat valt toch best mee.

:zonvoorspelt: Geniet van het mooie weer!

June 28, 2006 om 04:28
:hoi: runninggirl

vandaag ook al drie kwartier gerend ! volgens mij hebben we wel zo het zelfde verhaaltje! Ik ben ook al 10 kilo afgevallen , en wilt het niet zo lukken met de rest!
vandaag ben ik weer begonnen met lijnen en een gezondere levenstijl!!
hopleijk gaat het ons lukken!!
:groetjes: mamaatje
June 29, 2006 om 16:06
doe je voorzichtig op die ladder? Fijn werkje, schilderen, persoonlijk ben ik er geen ster in. Ik krijg altijd druppels, dus ik ben ermee opgehouden. Manlief moet er eigenlijk aan gaan beginnen, maar ik zie het wel. Leuk he, die foto? hebben ze onderweg bij de 2-daagse gemaakt, heb ik van internet gepikt. Je kunt ze ook kopen, dan heb je 'm officieel, maar ja.. zo mooi is ie nou ook weer niet. het is wel duidelijk de pahahaden op, de lahahanen in...

Ik heb lekker nog een weekje vrij, en ze zeggen dat het mooie weer aanhoudt, dus! Lijkt me heerlijk, tuin en misschien met hond naar het hondenstrandje in de buurt. En natuurlijk veel sporten, morgen sportschool (hardlopen, kracht), zaterdag volgende tennistoernooitje en dan zien we weer verder. heb er ieg zin in.

Succes met het schilderen en geniet van het warme weer,

:berner: Marijke
June 30, 2006 om 02:49
:goedemorgen:
Ik lees het alweer: zoals alijd weer deruk druk druk! Lekker hoor!

Het huis zelf schilderen? Nou, laat mij alleen maar naar de verf kijken en het gaat al mis! Ik ben een schoolvoorbeeld van 2 linker handen, dus zoiets doe ik maar niet....

Je hebt idd niet veel gehaald bij de IKEA. Ook bij ons is dat een favo winkel. Een paar weken geleden de kamer van Ismay, onze jongste, opnieuw ingericht, alles van IKEA. Ziet er mooi uit, en kost niet buitensporig veel.

Ik ga vanavond weer lekker :hardlopen:, heb er echt zin in. Ondanks het warme weer vind ik het heerlijk om te gaan. In elk geval beter dan kou en regen.

Woensdag zijn we met de training het bos ingeweest, dat was lekker!!!!! Maar alleen durf ik dat niet zo goed aan, te bang dat er iets gebeurd........Je hoort zoveel van die rare dingen. (ik kan natuurlijk alleen maar 's avonds gaan lopen, als mijn man thuis is bij de kids)

Dadelijk even de "grote boodschappen" doen, en de rest van de klusjes gebeurd lekker op de fiets vandaag!

Ik wens je een goed weekend, en pas op, niet schilderen in de zon!

:sjaspers:

Jaqueline
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan