Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Geschreven door Suzannetje

Hallo allemaal ;)

School is afgerond, krijg binnenkort nog een aantal cijfers terug! Ben over, ongeacht de cijfers die ik haal! Is een goed gevoel hoor :P

Afvallen gaat matig... Gister met mijn moeder naar Zoetermeer gegaan, om een cadeautje te halen voor haar jarige vriend, en daar weer té vet gegeten!
's Morgens 2 boterhammen met roomkaas (light), bij m'n moeder thuis een stuk belegen kaas, onderweg een kaas-ham broodje, op 't station een KitKat en onderweg ook nog een bak kibbeling! Niet goed, he?

Maar goed, we zullen wel zien vrijdag!

Heb morgenochtend om 10 uur een sollicitatiegesprek bij de TPG Post, voor een vakantiebaantje van 1 juli t/m 1 augustus! Ben benieuwd, geen idee hoe of wat verder. Weet wel dat het niet zo eenvoudig is om een baantje te vinden, wat ook nog goed betaald :P Jullie horen morgen nog van mij, over het gesprek ;)

Morgen na het gesprek ga ik met Aaf zwemmen, ff kcal verbranden! Daarna ff met Aaf en Carola naar de stad, om wat dingen voor de vakantie te kopen en ff de uitverkoop te onderzoeken :P

Vandaag ga ik 't huisie helemaal schoonmaken, mijn vriend is van 't weekend ook jarig, dus dan komen er wat mensen... Wel zo fijn als alles dan helemaal schoon is, toch?

Lijnse allemaal!

Suus

June 29, 2006 om 05:47
Hey Suussss...

Jouw inhalen zou nog wel fftjes duren hihi ;)
Maar hoe is het?
Hoe is je sollicitatie gesprek gegaan?? Hoop goed! :)
Ik heb 7 juli weer een sollicitatie gesprek in een verpleeghuis om mijn opleiding weer verder te kunnen volgen, want ik zit alweer een tijdje thuis maar ben het helemaal zat..
Hoop dat het iets word.. ik ga er gewoon heen met zo'n idee ik ga hoe dan ook de baan krijgen hahaha.. ;) Beetje zelfvertrouwen is goed toch? ;)

En die foto van jouw ben ik wel heel erg benieuwd naar hey!! ;) ;)
En tsja die regels hier ze zoeken het maar uit... als ze het er niet mee eens zijn hun probleem voorlopig hebben ze er toch mooi 2 weken op gestaan hahaha! ;)

Nou tot snel! :)
Geniet van het weertje.. :relax2:

Liefs, Chan
:Imgood:
June 30, 2006 om 05:18
Bij TPG geweest voor sollicitatiegesprek, en aangenomen. Is voor vakantiewerk, nadat ikzelf terugkom van m'n vakantie... Is 5 dagen per week, waarschijnlijk, van dinsdag tot en met zaterdag.

Heb voor mezelf besloten dat ik me even niet meer ga wegen totdat ik op vakantie ga, omdat ik toch maar kleine beetje afval nu :P Ik heb vandaag nog een verjaardag van de vriend van mijn moeder en morgen van mijn eigen vriend, en daarna ga ik er even hard tegenaan! Dan ga ik even een weekje stevig lijnen en een paar keer zwemmen...

Morgen dus de verjaardag van mijn vriend vieren, die wordt dinsdag 25 jaar. We gaan gourmetten thuis, met een paar vrienden enzovoorts :P

Zal ik de <90 halen voor 13 juli? Ben benieuwd!

Ga nu even de badkamer soppen, morgen krijgen we mensen over de vloer, dus wel zo lekker fris he ;)

Doegg!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan