Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Hondsbrutaal woog op het moment van schrijven 144.70 kg (bmi: 49.49).

Nieuwe inzichten.

Ik mag dan als excuus opgeven dat er stress was ivm een vermiste examinator, en gisteren dat mijn ouders op vakantie gingen, en ... en ... en... Waarom heb ik altijd einde middag en de gehele avond zo'n trek? Omdat ik overdag gewoon niet genoeg eet waarschijnlijk. Dus moet ik overdag een hoeveelheid nemen waar ik met mijn drukke avondleven mee toe kan in tegenstelling tot om 23.00 uur nog mijn avondeten naar binnen te stouwen.

Vanmorgen merkte ik het al, had niet ontbeten uitgezonderd een beetje vruchtensap. Dus maar eens stevig gebrunched en een hele grote lunch naar binnen gewerkt. Dacht ik. Kom nog maar aan de 700-zoveel kcal. Dat valt me dus weer ontzettend mee.

Voor de mensen die nu gruwelend vingers kruisen en knoflook op gaan hangen: deze heks is lang zo erg niet hoor, maar ik verbrand meer omdat ik gewoon meer mee sjouw, en dan is het niet goed om onder de 1000 kcal te gaan zitten, sterker nog, een dietiste heeft me aangeraden niet onder de 1600 te komen.. dan ga je je slap voelen en hou je het niet vol. Ik... Ik trouwens. Jullie niet. Dat is een eigenaardige gewoonte van nederlanders om vooral te vluchten in een "wij" gevoel en door het te hebben over "jij" je eigen verantwoordelijkheid te ontvluchten. Dus IK ga me dan slap voelen en dan houd IK het niet vol. Tot er natuurlijk minder IK is, dan heb ook IK genoeg aan gewoon 1000-1200 kcal. Sterker nog dan moet ik wel. Voorlopig moet ik die 1600 kcal maar gewoon eens zien te halen, ik red het niet eens met gezond voer.. haha.

Je.. nee, IK hoor het zo vaak, ontbijten is goed voor je, dan gaat je kacheltje branden enz enz. Ik weet het ook allemaal wel. Maar waarom doe ik het dan niet? Hoe bizar zit een mens eigenlijk in elkaar? Ik wel waarschijnlijk...

Dus gisteren (een deel van) de stroepkoeken, een ijsje en wat kaasstengels. En eergisteren de walnoten-caramel-boterkoek. Gelukkig was ik gisteren veel afgevallen en vandaag gelijk gebleven. Nu maar volhouden..

June 28, 2006 om 15:44
Meid, ga je niet zitten verontschuldigen!!!!!!
Jij weet wat goed voor je is.
Je weet ook dat niet ontbijten minder is,
maar we leven nou eenmaal niet in de ideale situatie.

:kopop:

Kaar32

(ja kl*te, zo hard fietsen, en nergens komen!)
June 28, 2006 om 16:23
Hallo,

Ben nog even verder gaan lezen op jouw pagina en zie dat je in Delft woont....! Ik woon in Schipluiden en werk naast mijn baan als ambtelijk secretaris (je moet tenslotte je geld verdienen) als instructeur bij de KC Delft! Heb zelf 3 honden en help mensen met het uitlaten/opleiden van hulphonden.

Lachen zeg...

groetjes
Gerdine
June 28, 2006 om 16:41
Het water loopt in mijn hond, als ik over al die lekkere dingen leest :wilnietkijken:


Maar het gaat toch lekker met je ? Dan moet het maar een keer ;)


Groetjes van Jeanette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan