Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Briene35 woog op het moment van schrijven 116.40 kg (bmi: 40.28).

hallo hallo allemaal,

Wat is me dat sporten ontzettend meegevallen...Ik kan zoveel meer dan vorig jaar...Ik kan nu ruimschoots 10 minuten fietsen,terwijl ik vorig jaar niet eens kon opstappen...Ook wat betreft de toestellen ging het hartstikke lekker;ik heb nog HEEL veel kracht volgens de fysiotherapeute en moet voornamelijk gaan werken aan meer spieropbouw en het trainen van de rug/schouderspieren.Vanaf volgende week ga ik met een groeje trainen en dan gaan we eerst een half uur buik/billen/benen oefenen (op de vleor) en daarna het programma op de toestellen afwerken...Vind het nu wel doodeng,want nu moet ik met anderen meetrainen.Maar volgens de fysio doe ik absoluut niet onder voor de andere dames...

Ik heb mezelf ook eens goed bekeken in de spiegels daar (onder het oefenen) en ik moet zeggen dat ik ZEER tevreden ben met wat ik zag!!!Dat verbaasde me een beetje,omdat ik mezelf niet altijd mooi vind...Gek mens hè...Ben nu zelfs trots op mezelf!!!
Yes yes yes!!!

Groetjes,Marian

June 28, 2006 om 13:42
heel goed marian! :okidoki:
fijn dat het je zo is meegevallen...dat geeft de burger moed he!
lekker ook dat je in een groepje kunt trainen. ik heb hier in de buurt nog niet zoiets gevonden. en dat fietsen/steppen/ lopen begint me te vervelen hoor!
ik moet nog een maandje daar bij fysion move en daarna wil ik naar een gewone sportschool, waar ik eventueel ook af en toe bij de aerobicsgroep mee kan doen ofzo.
leuk dat je vol bewondering in de spiegel keek! de walging weg he...heerlijk!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan