Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Tenderly woog op het moment van schrijven 74.00 kg (bmi: 27.85).

:hi:

wat was het een heerlijk weertje vandaag he:-) ik ben vanmiddag lekker uur flink gaan lopen:hardlopen: lekker flink doorwandelen met een mars tempo, en ik voelde me heerlijk.Het eten gaat ook heel erg goed, dus voel me kiplekker:fluiten:
Het fijne is dat ze hier thuis zeggen dat ze het al gaan zien:jippie: hihi wou dat het alweer maandag was mocht ik weer wegen haha:grinnik:
Ik voel gewoon dat ik weer afgevallen ben maar moet nog even wachten voor ik weer op de :weegschaalrose: kan gaan staan:-)En ik wil ook nog even kwijt dat ik jullie heel erg bedank voor de steun en de lieve woorden steeds ....ik ben echt door jullie, deze site,en mezelf heel erg gemotiveerd:super!:

liefs:groetjes::totmorgen::tenderly::hug::kus2:

Onbekend
June 28, 2006 om 11:46
:hoi: Brigitte,

wat heerlijk dat het zo goed gaat met jou :gazodoor:
bij mij gaat het even niet zo goed, je weet dat ik jarig was afgelopen maandag en er is gewoon nog te veel aan verleiding in huis, waar ik me dus helemaal niet lekker bij voel.
voor vrijdag (mijn weegdag) zal het wel niet zo veel meer uithalen maar het komt goed, ik ga er weer voor want zoals ik me nu voel is ook niets waard :P

fijne avond :groetjes: :anne:Anne :yingyang: :bye:
Onbekend
June 28, 2006 om 12:03
:hoi:

ben ik weer, bedank voor de tip, had al gezegt dat m'n man de taart/vlaai mee naar z'n werk moest nemen maar hij was het vanmorgen vergeten :stom:

maar je geen zorgen, ik ga er weer voor!!! :thanx:
:knuffel: Anne :yingyang: :byebye:

p.s: ga afsluiten nu want ik moet zo bij m'n zus op gaan passen.
later meer.........
Onbekend
June 28, 2006 om 13:29
Hey :ten: :wave: voor jou:!:
Lekker hoor dat het je goed gaat. En leuk dat het al aan je te zien is. Ik had vanmiddag even een vreet buitje :dom: maar aj he tis gebeurd. Lijkt wel of mijn maandelijkse lintwormpje nog niet weg is. En verder vandaag met sonja een dag met heeeeel weinig caloriën dus dan wil je 's middags wel wat eten. En ik anm het verkeerde. Ik zie het wel weer op de :weegschaalblauw: En dan maar een dagje later de ;7b :kg: bereiken he.
Jij :succes: ga zo door he (+) :groetjes: :m:emory
Onbekend
June 28, 2006 om 16:47
:hoi: lieverd,

Heerlijk als mensen gaan zien dat je :afgevallen: bent. Ik kwam gisteren bij de winkel mijn schoonvader tegen en die moest goed kijken. Goh zegt ie, ik had nog niet gezien dat jij het was, je bent ook al zoveel afgevallen :-) Nou je begrijpt dat mijn dag niet meer stuk kon. Maar dat jij kan wachten tot maandag, zeker als ik er zelf van overtuigd ben dat er iets af is dan moet ik dat ook gelijk weten :D
Ik ben voor jou ook blij dat je je zo goed voelt, en jij ook bedankt voor je enthousiasme elke keer weer :liefde:

:goodluck: :hug:
:poehlover:
Onbekend
June 30, 2006 om 04:01
he tenderly! je gaat echt wel de goede kant op! :banaan1: toppie hoor!
je schrijft dat je blij wordt van onze reacties, maar ik vind dat ook zeker gezegd mag worden dat jezelf heel erg tof bent met je reacties! :hug: in mijn dagboek en bij anderen zie ik veel motiverende berichtjes van jou! erg lief!
nou, zet hem op, succes! :maten:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan