Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Rosalie woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 24.45).

Hoi :hi:

Zo het is vandaag echt lekker weer hoor! :zon2:
En morgen en vrijdag geven ze nog beter af!
Lekker hoor, laat de zomer maar komen! Alleen in de kassen wordt het dan echt weer te heet, en dat is ook niet lekker. Maar hopelijk kunne we dan eerder beginnen en ook wat eerder stoppen! En daarna nog even naar het strand!! :relaxopstrand: Ben dit jaar toch al wel een paar keer geweest hoor! En toch weer gaan vergelijken eej. Dat is zo frusterend!! Waarom ben ik nu niet gewoon blij met mezelf? Waarom moet ik altijd naar andere mensen kijken? Het zal echt wel tussen de oren zitten hoor!
Ik moet gewoon blij met mezelf zijn!! Zeker nu ik toch echt 15 kilo lichter ben!!!! Moet daar toch echt eens aan gaan werken!

Verder gaat het met afvallen nog steeds zijn gangetje! Val niet af en kom ook niet aan!Volgende week dinsdag naar de dieetiste, eens kijken wat die er van zegt! Ben al een poosje niet meer geweest dus ik denk dat ze heel tevreden is over het resultaat!! :geslaagd2: Hopelijk kan ze mij het laatste steuntje in de rug geven!!
Alleen hoe dichter de datum komt, hoe meer ik ongezond ga eten lijkt het wel!! Maar ik moet gewoon nog even volhouden! Maar van t weekend heb ik weer een verjaardag en een vrijgezellefeest (gaan we eten bij de Italiaan en daarna stappen :feestjebijotje: ) dus dan weet je het wel weer!

Mijn moeder is vandaag naar het ziekenhuis geweest en het gips van haar arm is er af! Het was goed genezen dus dat was wel goed nieuws! Alleen met haar heup is het nog niet helemaal in orde! Ze had gehoopt dat ze binnenkort weer op een trapje mocht staan of mocht autorijden! Maar dat mag zeker tot aug nog niet! Ze is een beetje mank gaan lopen en dat was volgens de dokter niet goed. Ze krijgt vanaf volgende week ook fysio :tim: Dus dat was een beetje een teleurstelling!

Ga nu zo eten en vanavond nog even naar mijn nichtjes!! En de dagboekjes doorlezen! Succes allemaal en geniet van het weer!!!

:baai:


:r:osalie

June 28, 2006 om 12:37
Hoi hoi:vrienden:,

het was zeker heerlijk weer vandaag, dat doet een mens goed. een beetje :bloem1: zonneschijn.
Balen he voor je moeder, maarja, ze moet wel echt rustig aan doen en voor je het weet is het augustus.
Wat betreft je gewicht..... misschien is dit wel gewoon jou gewicht, en bij een lengte van 172 heb je ook eigenlijk wel een goed gewicht toch? Maak je niet te gek in je hoofd he, er zijn altijd mensen die mooier zijn, maar zijn die ook aardig?? gni gni gni

Nou de groetjes maar weer

doei doei jorrie:bloem2:
Daf
June 28, 2006 om 17:59
Dank je wel en tot over 3 weken.

Daf
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan