Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Daffie73 woog op het moment van schrijven 87.40 kg (bmi: 26.98).

Zooooooooooooooooooooo, ik kan nu niet zeggen dat ik honger heb aangezien ik net bijna een kilo (beetje overdrijven mag) sla enzo naar binnen heb zitten werken, maar ik moet zeggen dat ik de hele week al enorme trek heb.
Ik probeer me door week 4 heen te worstelen en ik geef tot nu toe ook niet toe aan mijn knorrende maag en honger naar meer maar lastig is het wel.
Het leek bij de eerste keer week 4 toch allemaal veel makkelijker en meer............

Was vanavond even samen met dochter aan het kijken wat we de komende week gaan eten. Zij is namelijk ook begonnen met SB voor kids en dat afstemmen op elkaar vergt enige creativiteit.
Ik las in plaats van TARTAAR .................. TAART.... Mijn dochter zegt MAG JE TAART?? DAT WIL IK OOK WEL.... Nou ja Tartaar is natuurlijk ook best lekker hoor! Best wel...
Prima te eten.... Lekker hoor.....hhmmmmmm tartaar.....

Ik denk dat het door het rotweer komt dat ik wat meer trek heb dan anders. Gaan er de komende dagen dus ernstig goede tijden voor me aanbreken met dit mooie weer op komst...... Gaat een makkie worden het einde van week 4 !!! Hmmmmmm Tartaar

Groetjes Daffie :bloemen:

June 28, 2006 om 12:10
:hoi::d:affie rot is dat he dat hongergevoel.....

mischien dat je wat meer groentesoep kunt maken ...lekkere stevige bouillon met heel veel groente ...die kan je dan toch wat exstra nemen ...of savonds een kop hete magere melk met cacou en zoetstof ....
moeilijk ik weet het heb af en toe ook van die dagen en dan echt honger ...wil ik helemaal niet zondigen of zo maar heb dan ook erge honger ....
succes meiske ...en ik hoop dat je iets hebt aan die soep:D:D

:groetjes::tenderly::hug:
June 29, 2006 om 04:03
Ha die Daf,

die zus van jou is net zo maf als jij volgens mij... lekker stel! Gezellig he, als je zo'n prettig gestoord zusje hebt... die van mij hoeft alleen niet te lijnen... is met haar 1.84 max 70 kilootjes... tja.. het is oneerlijk verdeeld in de wereld.

Wat een gek mens ben je ook, met je taart! Freudiaanse verspreking??
Ik heb van de week een beetje lopen kafferen... zit ik me netjes aan het boekje te houden van week 9 zie ik mijn gewicht per dag schommelen... ja, ik weet het.. ik moet niet steeds op die weegschaal springen... maar ik zit ook zo op die 80 kg te azen!!! die wil ik gewoon ZIEN!!!

Kan me best voorstellen, meis, dat het deze ronde lastiger is. Je hebt nu al zo'n lange tijd achter de rug dat je "nee" tegen jezelf hebt gezegd... In het begin van het dieet ben je natuurlijk nog bloedfanatiek en vliegen de kilo's eraf.. terwijl het nu gewoon veel harder werken is.. maar we blijven gewoon volhouden, hoor! we geven niet op. We zijn misschien maf, maar we zijn niet gek, toch??

Mijn dochter wil volgende week na week 9 ook met kids versie gaan beginnen.. zal inderdaad wel ff puzzelen worden maar moet lukken. Volgende week is hier ook al de laatste schoolweek voor de jongste... de oudste is sinds deze week al vrij.. Soms zou je gewoon lekker weer op school willen zitten.. maar ja.. dat huiswerk, he??

Ik ga maar weer eens een flesje water vullen voor op mijn bureau.. gaat er altijd wel in met dit weer!
Geniet van het zonnetje!

Hoefie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan