Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Jollie31 woog op het moment van schrijven 140.00 kg (bmi: 49.60).

Hoi lieve medelijners,

Aangezien iedereen net zo enthousiast bezig is als ik met de :ww1: ga ik in mijn bovenstaande profiel mijn punten maar bijhouden zodat jullie zien wat ik op een dag naar binnen speel, het gaat best goed vind ik zelf, en ben blij dat jullie achter mij staan en mij steunen, ik heb nu bijna 2 weken erop zitten dat ik zelf ben gaan wandelen met de honden van mijn broer maar ik heb ze nu toch zo ver dat ze met me mee willen gaan wandelen iedere dag een uurtje gaaf he... tis zo veel meer gezelliger als alleen he..

en ik heb besloten dat ik om de 5 kg een nieuwe foto op de club plaats en de volgende foto komt als ik op de 115 kg zit hihihi aangezien ik het leuk vind om te horen hoe jullie erover denken, er staat nu een foto daar woog ik nog 122,5 kg en ik zal er een foto bijzetten van toen ik 140 kg woog, zien jullie dan verschil??? mijn broer zegt van wel, maar als ik zelf naar beneden kijk zie ik nog net zo veel spek zitten als toen ik 140 kg woog.. In ieder geval geeft de :weegschaalrose: wat anders aan en daar ben ik blij mee en trots op de :streefdoel: van juli is er al BIJNA *O*

Liefs Jolanda
:hug:

Onbekend
June 30, 2006 om 00:59
Hey :j:olanda,
Wat ben je goed bezig (+) Zet de punten er maar in hoor! Het zegt mij niks, maar anderen genoeg. Hoeveel punten mag je op een dag?
Ik zit nu op de ;7b :kg: eraf:!: Gelukt:!: Op naar de eerste 10. Hoop dit nog voor de zomervakantie te bereiken. We zullen zien.
Nu ga ik nog even foto's op de pc zetten, ontbijten en dan weer voor het laatste dagje van de week naar school.
:groetjes: :m:emory
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan