Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 98.60 kg (bmi: 34.93).

Ongelooflijk, wat een dag, Tijn begon weer te huilen vandaag, veel buikpijn.Huisarts gebeld, dat hij het uitgilde van de pijn, assistente kon het horen.... Ze zei dat ik de poep er zelf maar moest proberen uit te halen met mijn vingers.... want de huisarts was op spoedbezoek. Ik kreeg het niet voor elkaar natuurlijk, vaseline, microlax niets hielp... Toch maar weer de kinderpoli gebeld... deze zeiden, meteen naar de EERSTE HULP!!! Dus weer de auto in gestapt met Tijn, naar de Eerste hulp gereden.. daar geholpen door de kinderarts, weer naar boven gestuurd nu een volledige klysma gekregen en een rotzooi dat er uit kwam ongelooflijk. Bloed afgenomen... meer mini klysmas meegekregen, morgen weer een g rote klysma en dan eind juli terug voor de uitslagen en meerdere onderzoeken.. Kortom weer een K dag voor Tijntje.

Na het ziekenhuis ben ik naar huis gegaan heb ik TIjn in bed gestopt bij Jeroen en Joep achtergelaten en even naar het koopjeswinkeltje van Miss Etam geweest, alles maat 48 kunnen kopen van boven en beneden. hiep hiep hoera... dus voor mij is het uiteindelijk goed geeindigd alleen voor zoonlief een verschrikkelijke dag. Ben dan ook erg blij als we vrijdag weg kunnen.

Morgen nog een vreselijke dag voor het mannetje! En dan pas weer na de vakantie verder. Er wordt weer gedacht aan coeliaki, maar dat is zo vreemd want vorig jaar is hij ook 2 weken met spoed opgenomen en toen dachten ze daar ook aan, maar hebben niets gevonden....

EVEN RUST.

Heb vandaag wel weer gezondig gehaktballen in tomaten saus op en appeltaart, wist niet dat gehaktballen zo schadelijk waren. Ze eten wel erg makkelijk weg....

Morgen een nieuwe dag, eet maar gewoon weer biefstuk. Brood vind ik te moeilijk dus blijf nog even op de cracottes zitten. Heb al weer filet gehaald.

Vanaf vrijdag hopelijk een rustig vakantietje op Heilbachsee, lekker zwemmen en genieten van wat rust!!

Groetjes,
Cloud

June 29, 2006 om 06:26
Ik wens je een hele fijne en rustige vakantie toe, en hoop dat Tijn idd weer even wat rust vindt nu. Vervelend, ik hoop dat ze snel kunnen achterhalen wat er nou aan scheelt.

Maar voorlopig:

Geniet van je vakantie!
:vakantie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan