Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2006

Puppy woog op het moment van schrijven 104.60 kg (bmi: 31.58).

Vandaag ben ik 2 weken bezig met 'lijnen'.... nouja met anders eten. Het gaat goed, en ik kan het gelukkig goed volhouden.
De tip om voorlopig alleen te beginnen met 's morgens te ontbijten is een goeie...Het scheelt zoveel in het verloop van de dag.
Ik heb vaak naar water en fruit gegrepen...heb zelfs al 2x in de stad op een appel lopen kluiven i.p.v op het terras te gaan zitten met iets lekkers. En eigenlijk is het helemaal geen straf.
Het enige waar ik moeite mee heb is met het feit dat ik constant naar de wc moet...door al dat water (niet gewend) loop je constant met een volle blaas...

Ben sinds vorige week ook naar de fysio gegaan. Ik heb naast mijn kantoorwerk een erge leuke baan als (honden) instructeur, maar ik kan mijn werk bijna niet uitvoeren door lichamelijke klachten. Het blijkt dat ik deze alleen zelf op kan lossen door veel te oefenen en mijn spieren te versterken.

Ik heb het dus helemaal zelf in de hand; het afvallen en het versterken van mijn spieren. Ondanks de spierpijn en zo nu en dan de trek, houd dat me wel op de been. Ik kan doen wat ik het liefste wil (met honden werken) als ik goed voor mezelf zorg.

Wat is een betere stimulans om door te gaan...!
Ik ga er voor.

groetjes
Gerdine (ondertussen ruim 2 kilo lichter)

June 29, 2006 om 12:01
Nee het is ook geen straf, en je hebt er 's-avonds een veel beter gevoel over als je een appel genomen hebt ipv iets anders. Daarnaast merkte ik de laatste tijd dat ik na het eten van al die zoetwaren eigenlijk harstikke moe was. Dus het gaf geen energie maar het ontnam het me juist. Dat is voor mij de reden.

En idd ook dat ik wat lekkerder in mijn vel wil zitten voor mijn honden (heb er 3, jij?)

Nou veel succes, en ik lees je nog wel!!

Groetjes,
Karianne.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan