Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 30, 2006

Nancy1 woog op het moment van schrijven 66.50 kg (bmi: 23.56).

Wow gisteren echt heerlijk gewerkt op mijn stageplek. Ik had nu een andere werkplek waar het heerlijk rustig was. Dat kwam denk ik deels doordat er 1 collega niet was, maar dat gaf mij de kans heerlijk door te werken. Echt super, vooral omdat ik het helemaal niet had verwacht.
Gisteren wilde ik die rok die ik had in een maatje kleiner kopen, maar die was gewoon ook te groot. Dat wil dus zeggen dat ik al 2 maten ben afgevallen, echt super!!!!!
Ik ben ook in kilo's weer wat kwijt. Ik ben nu alleen bang dat dat alleen maar spieren zijn die omgezet worden in vet, dat is op zich geen probleem. Maar nu ben ik bang dat die gewoon weer terug komen als ik in augustus weer ga korfballen en dat ik dan dus aankom. Maar dat zullen we dan wel weer zien. Ik ben iig super blij met mijn gewicht en mijn mooie lijn. Ik heb nu gewoon 3 rokken in maat 38, terwijl ik altijd echt een maat 42 nodig had. Wow!!!!! :jippie:
Vandaag ga ik ook weer goed aan de slag. Vanmiddag met de auto naar Tilburg, want ik heb vanav een afstudeerfeestje van mijn vriendin en haar vriend. Dus dat wordt ergens vannacht naar huis rijden.
En dan...... morgen lekker mijn tas inpakken voor de vakantie!!!!! Jep we worden morgen om 15.30u opgehaald om naar Schiphol te gaan. Joepie!!!! K heb er zin in!!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan