Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 30, 2006

WuppieWuppie woog op het moment van schrijven 108.20 kg (bmi: 33.03).

:lente: Goedemorgennnnn!

Wat een dag he? wat een heerlijk weertje he? ik wordt er helemaal vrolijk van. Vandaag 108.2 kg, gaat dus lekker, maar goed ik heb er ook wel wat voor gedaan hoor.
Gisteren na het werk gelijk 1.5u fitnessen, :loopband: gauw naar huis, 3 crackers met kaas gegeten toen door naar het zwembad om 45min. te aquarobicen.
Naar huis en nog wat salade met brood gegeten, en ja water veeeel water, dat is het gewoon. Gezond eten en sporten, maar dat is niet altijd makkelijk.
Vanavond bijvoorbeeld. na het werk gaan we met vrienden naar onze boot en een paar uurtjes varen, ik zou eten en drinken meenemen en op de boot eten we dan. Maar ja als het gezellig is ga je eten,(althans ik) maar ik moet gewoon goede alternatieven zoeken i.p.v. worst, kaas en chips. :brocolli: ?
Nou heb heel de dag om hierover na te denken, en dan ga k lekker even genieten vanavond!!!!:lindy:

July 18, 2006 om 03:31
Nou, worst is niet zo moeilijk. Ga gewoon naar de vegetarische afdeling en daar staan heel veel alternatieven hiervoor..:D! En die zijn heel erg gezond als je ze in de oven legten niet met olie bereid. Kaas.. Ehmm dat zou ik zo niet weten eerlijk gezegt..:P Misschien gewoon met mate en dan heel erg mager..? Chips gewoon niet eten, want het is nergens voor nodig en heel erg ongezond (een zak lays bevat 700 kcal..!).

Hopelijk heb je er wat aan..:D!

Veel succes he..;),
:kus2: Toga
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan