Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Aniet woog op het moment van schrijven 58.30 kg (bmi: 21.41).

Hoi allemaal,
Het is nu al over half 11, ik moet nog met de hond uit en ik ben bekaf. Maar ik moet nog 21 lieve berichtjes van mijn medelijnstertjes beantwoorden. Dan is het dus zeker 12 uur voordat ik in bed lig. Dat ga ik niet redden, dan sla ik allemaal wartaal uit. Weet je wat, ik ga nu lekker naar buiten, dan naar bed en morgen? Morgen ga ik jullie allemaal een berichtje schrijven. Beloofd!! Deze dag was zo snel om, ik snap er niks van. Niet weglopen, hoor, lekker slapen en morgen horen jullie van me.
I love you all!!!!!!
:kus: :kus: :kus:

September 24, 2004 om 16:51
hoi hoi

alleen patat en geen snacks... gaat me nooooit lukken. Hebben wij altid al gedaan hoor 3 snacks erbij. Normaal 2 frikandellen en verder nog iets van een kroket of zo.

ik heb nu in he tdagboek gezien dat de kaassouflee van die 3 dan nog het beste is, dus ja volgend week gewoon 2 kaassoufflees erbij. Geen tomatenketjup hoor die heeft evenveel calorien als de mayo die ik gebruik, dus dat maakt niks uit. Ik gebruik wel meer picalilly, die heeft maar de helft van die mayo. maar goed, zelfs met mijn patatdag kom ik niet aan de 2000 calorieen, en dat is toch waar ik op uit ga komen om stabiel te blijven, ergens rond de 1900 calorieen. dus ach.... zo erg is het nou ook weer niet.

Prettig weekend

Liefs Nathas :kusje:
Amc
September 24, 2004 om 16:53
Ga jij maar lekker met je :hond: wandelen want die is vast heel jalours op ons dat wij zoooooooooooooooooveeel aandacht van jou krijgen!!! en lekker :slapuh: dan kan je er morgen weer tegen aan, gelukkig is het bij mij 1 uur vroeger dus kan ik 1 uur langer slapen(hi hi) Ik ben wel vereerd dat je mij vanavond al een berichtje hebt gestuurd.:petjeaf: liefs en een rustig en gezellig weekeinde toegewenst!! :kus::kus:
Onbekend
September 25, 2004 om 05:53
En lekker uitgeslapen? Al met :rennendhondje:
Maak er een lekker weekend van!
:kus:
September 25, 2004 om 07:42
Dank je voor je felicitatie.

jeffrey mag nu in principe naar een peuterspeelzaal ja, maar dat doen we niet. Hij gaat al 2 dagen per week naar een kinderdagverblijf en dat vind ik meer dan voldoende.

Prettig weekend

liefs Nathasja :kusje:
September 25, 2004 om 10:36
Hoi Aniet,

Alle anderen hebben het al gezegd, reageren hoeft helemaal niet, dagen die te snel omgaan heeft iedereen wel eens. Hopelijk heb je vandaag een leuke dag en heb je lekker gewandeld met je hond.

gr
Xanne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan