Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 24, 2004

Sandra31 woog op het moment van schrijven 73.00 kg (bmi: 25.26).

Ik voel me klote heb zo'n heavy dag achter de rug, heb me examen verkloot! ICT en ben tot overmaat van ramp niet goed geworden midden in het examen!
Ik ben en blijf een perfectionist, ik heb teveel van mezelf gevraagd! en nu moet ik de rekening betalen, ik dacht dat ik een hartaanval kreeg ofzo, ik werd paars en kreeg hoofdpijn, mijn borst deed zeer benauwd) en dacht efe nou Andre Hazes mag ik mee naar de Arena :-) nee effe serieus, ik werd zo eng, en kreeg het zo vreselijk warm pff.. mijn klasgenoten zijn zich rot geschrokken, het zal een stress aanval geweest zijn ofzo, maar ik dacht ik ga ontploffen.

Als er hier mensen zijn met de overgang (opvliegers) weet ik nu wat het is jeetje......

September 25, 2004 om 04:56
jezus sandra, gaat het weer een beetje met je? heb jij vaker last van examenangst en stress? misschien mag jij je examen overdoen door al die ellende? ik ken het zelf ook, als ik mezelf heel erg ga stressen, is het net of er een band aangetrokken word rond mijn borst... heel eng, maar een hyperventilatie-aanval gaat meeestal over met een plastic zakje, waarin de oude lucht in en uitgeademd wordt, zodat de gebruikte zuurstof
de overtollige zuurstof uit je longen word gebruikt, zodat er weer ruimte komt in de longen, snap jij et nog? :D de overgang heb ik 3 maanden meegemaakt, tis geen pretje... maar gelukkig is dat weer een tijdje voorbij! doe je rustig aan? :kus:
September 25, 2004 om 05:17
Misschien morgen zelfs al? :))

Jeetje, dat klinkt niet echt lekker zeg die aanval! Misschien iets van hyperventileren? Dat kan door de stress komen! Misschien toch maar even naar de huisarts voor het ter sprake te brengen...

:knuffel: Saskia
September 25, 2004 om 07:15
Hoihoi,

Jammer dat je je examen hebt verkloot en dat je onwel werd tijdens de examen. Wanneer mag je je examen herkansen?

Veel succes met je examen en het behalen van je streefgewicht.

Groetjes Sidney.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan