Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 30, 2006

Haeremai woog op het moment van schrijven 69.80 kg (bmi: 24.15).

Vrijdag 30 juni:

Ik zie net dat het al 2 weken geleden is dat ik me hier meldde! :beschaamd:
Heb het ook erg druk gehad de afgelopen weken, op m'n werk, maar ook thuis met veel afspraken op m'n vrije dagen en een aantal etentjes buiten de deur. De schade daarvan valt reuze mee: ik woog vanochtend 69,8 :kg:, dus weer onder de 70 kilo grens van voor mijn vakantie. En met nog een week te gaan voor mijn volgende vakantie is dat niet verkeerd. Komende week nog een paar onsjes minder (geen etentjes in het vooruitzicht) en dan kan ik :fluiten: de vakantie in.

Lekker een bruin velletje halen in het :zon2: in mijn nieuwe badpak, shorts en hemdjes. Die heb ik al in geen jaren gedragen; ik verhulde mijn te dikke lijf ook in de zomer liever onder een lange broek en ruime t-shirts. Dat is nu dus verleden tijd!! Ik kan m'n geluk niet op!! :jippie::jippie::jippie:

Van de week ging ik uit lunchen met een collega die mij sinds januari niet meer gezien had. Ze was stomverbaasd over het verschil en bleef me maar aankijken en herhalen dat ik er zo goed uit zag! En ik groeide: maar nu eens niet in de breedte :lachen:

Komend weekend heerlijk warm weer voorspeld en daar ga ik eens goed van genieten: morgen haal ik mijn nichtje en neefje op en ga met ze fietsen en lekker buiten spelen en 's avonds heb ik een verjaardag (lekker buiten zitten dus) Zondag de laatste details bespreken met mijn reisgenoten en dan kan ik rustig aan beginnen met pakken. Vanaf woensdag al vrij, we vertrekken vrijdagavond, dus heb ik alle tijd om me voor te bereiden.

Alleen maar positieve berichten dus, ik hoop dat dat voor jullie ook is weggelegd.
Een bijzonder fijn weekend toegewenst!!

Liefs :h:aeremai :vlinder:

June 30, 2006 om 17:52
Hallo Haeremai,

Super dat je onder de 70 kg bent en ook erg fijn voor de vakantie.
Ik wil je een hele fijne vakantie wensen met heel veel zon en lekker genieten...
Ik hoop dat ik volgend jaar ook weer fatsoenlijk in een bikini/badpak kan zonder dat ik me rot schaam. Wat moet dat een heeeeeeerlijk gevoel zijn. Je hebt het verdient dus geniet er maar goed van.

heel veel lieve groetjes Klijn13
July 26, 2006 om 16:32
:hangmat2::hangmat2::hangmat2::hangmat2::hangmat2::hangmat2:
Hallo :h:aeremai,

Ik zie dat je weer ingelogd hebt dus neem ik aan dat je weer terug bent van :vakantie:. Heb je het naar je zin gehad? En hoe voelt dat nou zo superslank lekker in je badkleding en luchtige kleren?? Ik ga hartstikke goed tot nu toe met het Sonja Bakker dieet, ik ben nu 7 :kg: kwijt en heb er absoluut geen moeite mee. Ik ben er zo enthousiast over dat ik het iedereen wel aan het Sonja Bakkeren wil hebben in mijn omgeving. Haha, zal Sonja blij mee zijn. Ik hoop dat je in de vakantie niet al te veel bent aangekomen, maar ach het is er waarschijnlijk bij jou zo weer af en als je het maar goed hebt gehad!! Ik ga over 2 weken p vakantie, heb je nog tips want ik ben natuurlijk nog niet zo stabiel als jij en ik ben best bang dat ik teveel aankom. Of zeg je gewoon 12 dagen genieten en we zien daarna wel weer?? Moeilijk verhaal vind ik dat hoor!

nou veel liefs en ik hoor graag wat van je.
Klijn13
:hangmat2::hangmat2::hangmat2::hangmat2::hangmat2::hangmat2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan